Μια ανάσα από την Α΄ ΕΣΚΑ ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ

 

Μια πολύ σημαντική ημέρα η Παρασκευή 20 Ιουλίου για τον Πολυνίκη και τον αθλητισμό της Αγίας Βαρβάρας.

Η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του συλλόγου μετά την εξαιρετική παρουσία της στο Πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ, τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και επάξια κατέκτησε την μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ αν επέλθουν αλλαγές στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η ομάδα της πόλης μας δέχθηκε πρόσκληση από την διοργανώτρια αρχή Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑ να παραστεί σε σύσκεψη με την επιλαχούσα ομάδα του άλλου ομίλου ΜΕΝ Ιλίου και στην περίπτωση που και οι δύο ομάδες αποδεχθούν την προνομιούχο θέση θα ακολουθήσει κλήρωση για να προκύψει η ομάδα η οποία θα κερδίσει την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ!

Οι ευχές όλων μας για θετική κατάληξη συνοδεύουν την ομάδα του Πολυνίκη στην ξεχωριστή αυτή στιγμή.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗ κ. ΓΡΑΨΑ

Η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του συλλόγου μας μετά την εξαιρετική παρουσία της στο Πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ, τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και επάξια κατέκτησε την μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ αν επέλθουν αλλαγές στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Αύριο το πρωί στα γραφεία της ΕΣΚΑ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ τηςδιοργανώτριας αρχής, του Πολυνίκη και της ΜΕΝ Ιλίου για να αποφασιστεί ποια ομάδα θα ανέβει στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον προπονητή μας κ. Στρατικόπουλο Ηλία, τον βοηθό του κ. Πολίτη Θοδωρή και φυσικά τους παίκτες μας για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζουν.