Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του αγωγού ομβρίων στην Ανδρέου Δημητρίου

Μετά την ολοκλήρωση της εκσκαφής και της αντικατάστασης των παλαιών, μικρού διαμετρήματος αγωγών ομβρίων υδάτων με μεγαλύτερους, στην οδό Ανδρέου Δημητρίου, απομένει η ασφαλτόστρωση των σημείων που έγινε το έργο, για να δοθεί σε χρήση ο δρόμος ξανά.

Πάντως είχαμε την εντύπωση πως στο σημείο που συναντάτε η Ανδρέου Δημητρίου με την Παλαιών Πολεμιστών, εκεί θα κατευθυνόταν το έργο δεξιά προς την οδό Κρήτης όπου και θα γίνονταν η ένωση των δύο αγωγών. Ίσως και να κάνουμε λάθος…

Ήδη έχει περιφραχτεί το κομμάτι της Στέφανου Σαράφη μεταξύ της Ανδρέου Δημητρίου και Κρήτης για την αντικατάσταση και σε αυτό το σημείο των παλαιών μικρών αγωγών και την ένωση εκεί των δύο αγωγών.

Με την ολοκλήρωση και αυτού του έργου και εκείνου στη διασταύρωση Καλατζάκου και Καραολή από την ΕΥΔΑΠ, το οποίο αφορά τους αγωγούς ακαθάρτων, θα μπούμε στην τελευταία φάση που αφορά την στατικότητα της γέφυρας, ώστε να δοθεί σε χρήση εφ΄όσον είναι ασφαλής και να μπεί τέλος στην απαγόρευση κυκλοφορίας επ΄ αυτής οχημάτων, που υπάρχει επί τετραετία περίπου και  έχει κόψει την πόλη στα δύο, ταλαιπωρώντας τους πάντες.