» Τι ακριβώς συμβαίνει με το χώρο μπροστά από τον Ι. Ν. της Αγίας Μαρίνας;

Τι ακριβώς συμβαίνει με το χώρο μπροστά από τον Ι. Ν. της Αγίας Μαρίνας;

Στο κάτω μέρος του Ι. Ν. της Αγίας Μαρίνας υπάρχει μια μεγάλη έκταση περιφραγμένη, η οποία τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται για πάρκινγκ των οχημάτων των οδηγών, που θέλουν να πάρουν το ΜΕΤΡΟ από το σταθμό της Αγίας Μαρίνας ή κατοίκων της περιοχής που δε βρίσκουν πλέον χώρο να παρκάρουν τα οχήματά τους στην οδό Αγίας Μαρίνας και στους γύρω δρόμους.

Στην είσοδο του χώρου ο Δήμος, επί Δημαρχίας Λάμπρου Μίχου,  τοποθέτησε μια ταμπέλα, στην οποία αναγράφεται πως πρόκειται για υπό διαμόρφωση χώρου πρασίνου.

Ποτέ όμως δεν έγινε το παραμικρό έργο στο τεράστιο χώρο αυτόν, παρ΄ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Υπάρχει επίσης, εδώ και πολλά χρόνια ένα περιφραγμένο, με λαμαρίνες σημείο με κάθε είδους άχρηστα υλικά εντός του και πολλές  άλλες λαμαρίνες που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστικές εταιρείες για να αποκλείουν διάφορα σημεία και να λειτουργούν σαν φράγματα, κατά την κατασκευή έργων τους.

Στο χώρο επίσης υπάρχει άλλη μια περιφραγμένη με απλό συρματόπλεγμα, μικρότερη έκταση η οποία χρησιμοποιείται για υπαίθριο γκαράζ σχολικών λεωφορείων και εφάπτεται με τον πέτρινο τοίχο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι διεκδίκησε και κέρδισε στα δικαστήρια ιδιώτης και του αποδόθηκε, όπως ήταν φυσικό.

Το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι πως όπως πληροφορηθήκαμε, ο Δήμος εισέπραττε ενοίκιο από την Ιδιωτική Σχολή, η οποία χρησιμοποιούσε το χώρο για να παρκάρει τα λεωφορεία της.

Με την παράδοση του χώρου στον Ιδιώτη Ιδιοκτήτη του, ο Δήμος οφείλει να του επιστρέψει τα ενοίκια που εισέπραττε επί χρόνια;

Ακόμα ενδιαφέρον έχει να γίνει γνωστό, με τι χαρτιά ο Δήμος εμφανίστηκε σαν ιδιοκτήτης του χώρου, ώστε να υπογράψει συμβόλαια με τη Σχολή και να εισπράττει ενοίκιο;

Ο Δήμος τι σκοπεύει να κάνει με τον υπόλοιπο χώρο και τον μικρότερο που έχει μέσα τα άχρηστα υλικά (παλαιά λάστιχα φορτηγών, σπασμένα μάρμαρα, παλιά σίδερα κλπ;), θα τον αξιοποιήσει;

Ο Δήμος τελικά σκέπτεται να φυτέψει πράσινο στο χώρο και να τον διαμορφώσει, όπως γράφει και η ταμπέλα του, ή υπάρχουν άλλου είδους προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να προχωρήσει εδώ και δεκαετίες στην αξιοποίησή του;

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!