Απομάκρυνε ο Δήμος το φορτηγάκι από το πεζοδρόμιο, μετά 15 ημέρες – γέμισε όμως από άλλα – Ο Δήμος πως θα ζητήσει την απομάκρυνσή τους;;;

Γράφαμε προ ημερών πως ένα ανοικτό φορτηγάκι του Δήμου επί δεκαημέρου ήταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο της Ελευθερίου Βενιζέλου πλησίον της κεντρικής μας λεωφόρου με την οδό Αγίας Λαύρας.

Το φορτηγάκι ήταν εκεί για επισκευή της μηχανής του, η οποία είχε αφαιρεθεί από το όχημα και ήταν εντός του συνεργείου, που λειτουργεί εκεί.

Το όχημα του Δήμου γράφαμε κακώς είχε παρατηθεί στο πεζοδρόμιο και πως εξ΄αρχής έπρεπε να ήταν παρκαρισμένο σε κάποιον άλλον δρόμο και όταν η επισκευή ολοκληρώνονταν να μεταφέρετο πλησίον του συνεργείου για επανατοποθέτηση της μηχανής σε αυτό.

Χρειάσθηκε να περάσουν ακόμα πέντε ημέρες για να αποφασίσουν από το Δήμο τη μεταφορά του σε κάποιον άλλον δρόμο και φυσικά όχι σε κάποιο άλλο πεζοδρόμιο.

Σήμερα διαπιστώσαμε πως το όχημα απομακρύνθηκε από το πεζοδρόμιο και μεταφέρθηκε στην οδό Γούναρη, στη συμβολή της με την οδό Αγίας Λαύρας.

Με το που απομακρύνθηκε το φορτηγάκι του Δήμου, το πεζοδρόμιο γέμισε από άλλα προς επισκευή Ι.Χ.

Με ποιο τρόπο τώρα ο Δήμος θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες τους να τα απομακρύνουν από το πεζοδρόμιο που έχουν καταλάβει, όταν ο ίδιος ο Δήμος επί δέκα πέντε ημέρες, είχε κάνει ο ίδιος κατάληψη αυτού, δίνοντας τρανό παράδειγμα ανομίας και καταστρατήγησης των κανονισμών από τον ίδιο το Δήμο;