Νεά ανοικτή επιστολή Γράψα προς Σωτηρόπουλο…

Λάβαμε και δημοσιεύουμε μία ακόμα επιστολή στο δημόσιο διάλογο που έχουν ανοίξει οι κ.κ. Γράψας Πρόεδρος του ΠΟΛΥΝΙΚΗ και Σωτηρόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας των κλειστών Γυμναστηρίων της πόλης μας και χρήσης από αθλητικούς Συλλόγους:

“Προς Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτηρόπουλο,

Ίσως δεν έγινε εμφανές μέσα από την προηγούμενη επιστολή μου, οπότε και το τονίζω σήμερα όσο μπορώ πιο ξεκάθαρα πως ο σύλλογος μας σε κάθε δράση του πάντα ενεργεί και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Αναφορικά δε με το συμβάν της 9/7 αντιλαμβάνομαι πως δεν υπήρχε εκ μέρους σας προσωπικό εναντίον μου κίνητρο η τον σύλλογο τον οποίο εκπροσωπώ.

Το δε προχωρημένο τότε της ώρας ίσως δεν επέτρεψε να αποδοθούν σωστά οι απόψεις μας.

Κατανοώ την προσπάθεια σας, στα πλαίσια των καθηκόντων σας σαν Δημοτικός Σύμβουλος, να υπάρχει τήρηση των κανονισμών που διέπουν κάθε, εν προκειμένω αθλητική, διοργάνωση που γίνεται στον Δήμο μας και παράλληλα σας διαβεβαιώνω πως η τήρηση αυτών είναι το δικό μας μέλημα όπως σαφώς έχει καταδειχθεί από τις πράξεις μας μέχρι σήμερα.

Εκφράζω την ευχή η δημόσια αυτή ανταλλαγή απόψεων και στοιχείων για το επίμαχο θέμα να αποσαφηνίζει όσα σημεία με αφορούν και έχρηζαν διευκρινίσεων.

Κλείνοντας και βασιζόμενος στο χιούμορ σας θα σας πω πως ναι βαριοπούλες θα πάρω(ουμε) για την στερεή και σε βάθος υποστύλωση όπου χρειαστεί και όχι για.. γκρέμισμα.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Γράψας”