Συμπολίτες μας διαμαρτύρονται για την έλλειψη κάδων απορριμμάτων και τη…”χωματερη της γειτονιας”

Λάβαμε από συμπολίτισσά μας, το παρακάτω κείμενο, με το οποίο καταγράφει την έλλειψη κάδων απορριμμάτων, στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο κομάτι απέναντι από την πλατεία Αγίας Ελεούσας και το σημείο που συγκεντρώνονται τα σκουπίδια μεγάλης περιοχής και κάνουν τη ζωή τους αφόρητη.

Δημοσιεύουμε το κείμενο, χωρίς την υπογραφή της, μετά από δική της επιθυμία.

Επίσης δημοσιεύουμε φωτογραφία που μας είχε σταλεί πρόσφατα από άλλον συμπολίτη μας και αφορούσε το ίδιο θέμα και θέτουμε το απλό ερώτημα “Πόσοι θα άντεχαν να ζουν στο γωνιακό σπίτι της φωτογραφίας μας”;

Η επιστολή της συμπολίτισσάς μας, έχει ως εξής:

“Καλησπερα σας, θα ηθελα να αναφερω το εξης προβλημα που αντιμετωπιζουμε στο κομματι της Ελευθεριου Βενιζελου που δοθηκε το Δεκεμβριο του 2017 στην κυκλοφορια:

Ο Δημος εξακολουθει να μην τοποθετει καδους απορριματων στην περιοχη, με ο,τι συνεπαγεται αυτο….

Στην τελευταια επικοινωνια μας με το τμημα Καθαριοτητας του Δημου την περασμενη ανοιξη, μαθαμε πως δεν υπαρχουν αλλοι καδοι και πως πρεπει να περιμενουμε την επομενη παραγγελια…. αν θελουμε ομως ατομικο καδο μπορουμε να εξυπηρετηθουμε αμεσα (κατι που δεν εξυπηρετει καθολου το κεντρικοτερο σημειο της πολης μας…).

Απο τον περασμενο Απριλιο περιμενουμε…

Οι περισσοτεροι τα τελευταια 4 χρονια παμε “βολτα” τα σκουπιδια μας στην περιφημη γωνια Καλαντζακου – Καραολη (γνωστη ως “χωματερη της γειτονιας”) ενω οι μαγαζατορες αφηνουν σακουλες μπροστα στα πεζοδρομια τους για τους πρωινους οδοκαθαριστες…

Σας ευχαριστω!”