» Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος επέλεξε το Δυτικό Τομέα

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος επέλεξε το Δυτικό Τομέα

Ο Βουλευτής και π. Υπουργός, συμπολίτης μας κ.  Γεράσιμος Γιακουμάτος θα συνεχίσει να πολιτεύεται στην περιοχή μας. Ήταν ο πρώτος που ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας μετά την τριχοτόμηση της Β’ Αθηνών ότι επιλέγει να πολιτευθεί στον Δυτικό Τομέα και φυσικά αυτό έγινε αποδεκτό.

Μετά την χθεσινοβραδυνή απόφαση της Βουλής, από τις επόμενες εκλογές η αχανής Β’ Αθηνών χωρίζεται σε τρεις εκλογικές περιφέρειες: στον Βόρειο Τομέα, τον Νότιο Τομέα και τον Δυτικό Τομέα.

Ο Δυτικός Τομέας υπενθυμίζουμε πως απαρτίζεται από τους Αγίους Αναργύρους, την Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω, το Ίλιον, το Καματερό, το Περιστέρι, την Πετρούπολη και το Χαϊδάρι.

Ενδιαφέρον θα έχει να πληροφορηθούμε τις επιλογές Βουλευτών και Πολιτευτών όλων των κομμάτων για τις επιλογές τους, όσον αφορά πιό τομέα θα επιλέξουν να δώσουν την προεκλογική μάχη τους, στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!