Ο αρχηγός της Εφηβικής ομάδας της Ένωσης Ιλίου, στον ΠΟΛΥΝΙΚΗ

Ο αρχηγός της Εφηβικής ομάδας της Ένωσης Ιλίου Νίκος Θωμόπουλος, 19 ετών, θα συνεχίσει την αθλητική του σταδιοδρομία στον Πολυνίκη.

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του ΑΓΣ “ΠΟΛΥΝΙΚΗ” εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τις θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση της Ένωσης Ιλίου και προσωπικά τους κ. κ. Στέργιο Μπέλα και Γιάννη Καναρέλη για την εμπιστοσύνη προς τον σύλλογο της πόλης μας, με την παραχώρηση του αθλητή.

ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗ εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση της Δάφνης Δαφνίου και προσωπικά στον κ. Βαγγέλη Γλυκό για την εμπιστοσύνη προς τον σύλλογο μας με την ανανέωση της υποσχετικής μεταγραφής του αθλητή Τάσου Παπαδόπουλου, 21 ετών, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των Guard.

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ

Το ΔΣ και ο πρόεδρος του ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗ εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings και προσωπικά στον κ. Γιώργο Κούμουλο για την εμπιστοσύνη προς τον σύλλογο μας με την παραχώρηση ελεύθερης μεταγραφής του αθλητή Γιάννη Πατάτα, 21 ετών, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των Guard.