» Εργαζόμενοι: Η ΠΟΕ-ΟΤΑ πίσω από την τροπολογία που καταστρέφει τα ΚΕΠ

Εργαζόμενοι: Η ΠΟΕ-ΟΤΑ πίσω από την τροπολογία που καταστρέφει τα ΚΕΠ

Έντονη είναι η αντίδραση των εργαζομένων στα ΚΕΠ αναφορικά με την τροπολογία που κατατέθηκε χθες στο ν/σ του υΠΕΣ για τον «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι». Όπως τονίζουν πηγές της Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π στην aftodioikisi.gr: «Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο κανόνας «ο πιο ισχυρός κερδίζει». Για άλλη μια φορά η ΠΟΕ-ΟΤΑ κρύβεται πίσω από τροπολογίες που στόχο έχουν την αποδόμηση ενός επιτυχημένου Θεσμού όπως τα ΚΕΠ. Για άλλη μια φορά λειτουργεί ως δυνάστης των υπαλλήλων που έστησαν τον πιο επιτυχημένο δημόσιο φορέα με τεράστια ποσοστά αποδοχής από τους πολίτες.

Για άλλη μια φορά μια κυβέρνηση υποκύπτει στους εκβιασμούς της και ακυρώνει άρθρο που ψηφίστηκε από την ίδια και απ’ όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Με την τροπολογία επιβραβεύεται η αποχή από τις αξιολογήσεις, οι φωτογραφικές τοποθετήσεις δημοτικών υπαλλήλων στα ΚΕΠ τα τελευταία 16 χρόνια, οι απειλές, οι εκβιασμοί.

Η τροπολογία αποτρέπει στους υπαλλήλους που υπηρετούν 16 χρόνια στα ΚΕΠ και διαθέτουν πτυχία και μεταπτυχιακά να κριθούν δίκαια σε θέσεις ευθύνης.

Από εδώ και πέρα τα ΚΕΠ δεν θα είναι όπως ήταν. Η υπομονή των υπαλλήλων ξεχείλισε και δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλη μια αδικία εις βάρος τους. Η ευθύνη για το μέλλον των ΚΕΠ πλέον πέφτει σε όσους ψηφίσουν τη συγκεκριμένη τροπολογία», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!