Γιώργος Γράψας: “Παραθέτω στην κρίση των αναγνωστών σας την πραγματικότητα”

Κύριε Βαμβακόπουλε,

Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή την επιστολή του κυρίου Σωτηρόπουλου και διαπιστώνοντας ότι σε αυτή την επιστολή αναφέρονται μόνο αρνητικά σημεία από την παρουσία του πρωταθλήματος που διοργανώνει ο Πολυνίκης στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης έκρινα σκόπιμο να παραθέσω στην κρίση των αναγνωστών σας την πραγματικότητα.

Διευκρινίζω ότι η παρούσα Επιστολή δεν επέχει θέση απάντησης σε καμιά προηγηθείσα ανάρτηση αλλά αποτελεί προσπάθεια να δοθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για το επίμαχο θέμα.

Είναι γνωστό πως όλοι οι σύλλογοι, από τη στιγμή που έχουν σταματήσει οι κρατικές επιχορηγήσεις, προσπαθούν να βρουν πόρους κάλυψης των λειτουργικών τους δαπανών μέσα από δράσεις συναφείς με το αντικείμενο τους .

Στην παρούσα περίοδο στην Αγία Βαρβάρα δραστηριοποιείται από σύλλογο της πόλης μας καλοκαιρινό basket camp με τη συνδρομή καταξιωμένου και πολύ καλού αθλητή εθνικών κατηγοριών καθώς και έτερο camp αθλητικής φύσης από άλλο σύλλογο επίσης της πόλης μας.

Θεωρώ πως οι δύο Σύλλογοι πράττουν άριστα και προσπαθούν μέσα από τις δράσεις αυτές να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Εμείς σαν σύλλογος έχοντας την συνδρομή του τουρνουά του Πολυνίκη κρίναμε σκόπιμο την φετινή περίοδο να μην διοργανώσουμε αντίστοιχη δράση μιας και μέσα από την προαναφερθείσα διοργάνωση υπάρχει σημαντική βοήθεια.

Η παρουσία των αθλητικών διοργανώσεων στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης (Σιπύλου, Ραιδεστού, και 1ο Λύκειο Αγ. Βαρβάρας) προσφέρει ανταποδοτικά μέσω των τεχνικών βελτιώσεων που πραγματοποιούνται στους αθλητικούς χώρους της πόλης μας για να γίνουν πιο λειτουργικοί .

Η αγάπη και το μεράκι για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης καθώς και οι αυξημένες υποχρεώσεις της Ανδρικής μας ομάδας που αγωνίζεται στην Β΄ ΕΣΚΑ, την μεγαλύτερη κατηγορία όπου αγωνίζεται ομάδα από την Αγία Βαρβάρα, με έφερνε αρκετές ώρες στο γήπεδο και με ώθησαν, για να πραγματοποιηθεί πιο άμεσα και να μη χαθεί χρόνος διαβουλεύσεων, να ζητήσω από τους συνεργάτες μου να επωμιστούν το κόστος συντήρησης μέρους του παρκέ το οποίο έχριζε άμεση αντικατάσταση.

Πριν λίγες ημέρες καταθέσαμε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας μας με το Δήμο Αγίας Βαρβάρας και σε αντιστάθμισμα προτείνουμε την τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Ραιδεστού.

Έργο τεράστιο που είναι κρίμα να χαθεί και να γίνει σε κάποιο κοντινό μας Δήμο απ’ όπου έχει υπάρξει αντίστοιχη πρόσκληση συνεργασίας και ανταπόδοσης.

Αξιότιμε κύριε Βαμβακόπουλε

Είμαι της άποψης πως από το προαναφερθέντα συνάγεται το συμπέρασμα πως το ισοζύγιο κλείνει προς την πλευρά του επωφελούς ή τουλάχιστον δεν υπολείπεται αυτού Η χρήση δε των όρων για την πραγματοποίηση του τουρνουά του Πολυνίκη είναι μετά το πέρας των προπονήσεων των αθλητικών σωματείων της πόλης μας και με τη σύμφωνη γνώμη αυτών.

Με την ευκαιρία του εν λόγω συμβάντος εκφράζω την ευχή όλες οι Δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας να στέκονται στο μέλλον αρωγοί των προσπαθειών του συλλόγου μας, και φυσικά όχι μόνο του δικού μας, και να αποδέχονται να παραστούν στις εκδηλώσεις όπου έχουμε την τιμή να τις προσκαλούμε.

Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τους αθλητικούς συλλόγους κυριολεκτικά ματώνουν από πολλές πλευρές για να έχουν τα νιάτα της Αγίας Βαρβάρας την δυνατότητα να αθλούνται, σωστά και πετυχημένα.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία στις σελίδες της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας και ζητώ συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου που έκανα.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Γράψας