Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτηρόπουλος για τη χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου

Γράφαμε εχθές το βράδυ αργά, πως ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτηρόπουλος κάλεσε την Άμεση Δράση της Αστυνομίας, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλάκου, για να κάνει έλεγχο κατά πόσον οι ομάδες που έπαιζαν αγώνα μπάσκετ στο κλειστό Γυμναστήριο της οδού Σιπύλου είχαν την προβλεπόμενη άδεια.

Η Αστυνομία κατέγραψε πως δεν υπήρχε γραπτή άδεια, ο Πρόεδρος του ΠΟΛΥΝΙΚΗ κ. Γράψας μας δήλωσε πως υπάρχει  πρόγραμμα του Δήμου με το οποίο διατίθενται ώρες στην ομάδα για χρήση και ο Αντιδήμαρχος κ. Νταβιος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του κ. Γράψα.

Ο κ. Σωτηρόπουλος μας ενημέρωσε πως σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου θα απευθυνθεί στον Εισαγγελέα, ενώ παράλληλα δίνοντας συνέχεια στο θέμα, μας έστειλε και ηλεκτρονική επιστολή, μέσω της οποίας αναφέρει πως θα απευθυνθεί στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές για το όλο θέμα και προφορικά δηλώνοντας μας πως ίσως καταθέσει και μηνύσεις.

Στην επιστολή του ο κ. Σωτηρόπουλος χρησιμοποιεί όρους και λέξεις που συνιστούν βαριά παραπτώματα, όπως “πουλάει” ώρες του γυμναστηρίου, ή “νοικιάζουν παρανόμως; το γυμναστήριο” κ.α.

Η Επιστολή του κ. Σωτηρόπουλου, την οποία δημοσιεύομε ως οφείλουμε, χωρίς όμως να σημαίνει πως συμφωνούμε με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί, έχει ως εξής:

“Η εμπλοκή του αθλητικού σωματείο “ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ” σε αυτή την υπόθεση, αποτελεί καταρχάς προσπάθεια αποπροσανατολισμού, αλλά δείχνει και τη δυσχερή θέση στην οποία κάποιοι βρίσκονται .

Ξεκαθαρίζω ότι η υπόθεση δεν αφορά και δεν έχει καμία σχέση με το παραπάνω σωματείο που θα το υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις όποτε και αν χρειαστεί .

Αφορά όσους “γνωρίζουν” όπως αναφέρει και η εφημερίδα σας, δηλαδή εκτός του κ. Γράψα, το Δήμαρχο κ. Καπλάνη και τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑΒ κ. Ντάβιο.

Και τι είναι αυτό που γνωρίζουν;

Γνωρίζουν ότι ο κ. Γράψας, «πουλάει» – όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στην Αστυνομία – αλλά και από αποδείξεις – έναντι αμοιβής, τις “περισσευούμενες” ώρες που του διαθέτει ο Δήμος το κλειστό γυμναστήριο, για τον “ΠΟΛΥΝΙΚΗ”.

https://www.p-z.gr/

Και για αυτό υπάρχει πληθώρα αποδείξεων από το 2014!!!!

Καθώς και πληθώρα αναπάντητων ερωτημάτων και καταγγελιών προς την διοίκηση του δήμου από το ίδιο έτος μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Δήμος μας, έχει παραχωρήσει ώρες του Δημοτικού μας Κλειστού Γυμναστηρίου, στο αθλητικό σωματείο της περιοχής μας για να πραγματοποιεί τις προπονήσεις του, οι υπεύθυνοι κατ’ ομολογία του κ. Ντάβιου και εις γνώση του κ. Καπλάνη, νοικιάζουν παρανόμως; το γυμναστήριο σε Ιδιώτες και από άλλες περιοχές που έχουν δημιουργήσει ομάδες.

Με άλλα λόγια, οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας πληρώνουν από τα λεφτά τους: το ρεύμα, το νερό, το πετρέλαιο και όσα άλλα έξοδα υπάρχουν για τις ανάγκες λειτουργίας του γυμναστηρίου, για να το παραχωρούν οι κύριοι, με οικονομικό αντάλλαγμα σε ιδιώτες χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα!!

Αφού αυτό λοιπόν το «γνωρίζει» καθ ομολογία του αντιδημάρχου κ. Ντάβιου και ο Δήμαρχος, μου φτάνει!

Τα υπόλοιπα στις υπεύθυνες ελεγκτικές αρχές, χρησιμοποιώντας βεβαίως και το δημοσίευμα σας, σαν στοιχείο.

Δημήτρης Σ. Σωτηρόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος”