Προεργασίες για επανέναρξη του έργου κατασκευής του αγωγού ομβρίων, στην Ανδρέου Δημητρίου

Από το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουλίου εμφανίστηκε συνεργείο της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει την κατασκευή του αγωγού ομβρίων στην οδό Ανδρέου Δημητρίου, με τελικό προορισμό την οδό Κρήτης, όπου θα γίνει ένωση του εκεί αγωγού με τον νεοκατασκευασθέντα.

Το συνεργείο ξεκίνησε τις προπαρασκευαστικές εργασίες του, τοποθετώντας πλαστικό δίχτυ και παίρνοντας τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται, ελπίζουμε ολοκληρωμένα αυτήν τη φορά.

Το έργο γίνεται στα πλαίσια της παράκαμψης της γέφυρας της Στέφανου Σαράφη, η οποία σύντομα κλείνει τέσσερα χρόνια απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων σε αυτήν, από τον αγωγό ομβρίων.

Το έργο είχε σταματήσει επί πολλές εβδομάδες στην διασταύρωση της Ανδρέου Δημητρίου με την οδό Διστόμου και τώρα μάλλον δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

Βεβαίως με τα έργα τέτοιου είδους κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως θα τηρηθούν οι ημερομηνίες.

Υπογραμμίζουμε πως ήδη έχει δοθεί παράταση ενός τριμήνου στην εταιρεία για την ολοκλήρωση του έργου και πως φυσιολογικά το έργο και το άνοιγμα της γέφυρας θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη του νέου διδακτικού έτους, που ξεκινάει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Τέλος σημειώνουμε πως όταν το έργο φτάσει στην Παλαιών Πολεμιστών και κατευθυνθεί προς την οδό Κρήτης, θα γίνουν αλλαγές στο δρομολόγιο των λεωφορείων που χρησιμοποιούν την Π. Πολεμιστών.