» Μεγάλη καθυστέρηση στο έργο της ΔΕΗ στην Π. Π. Γερμανού

Μεγάλη καθυστέρηση στο έργο της ΔΕΗ στην Π. Π. Γερμανού

Κλείνουν τρεις περίπου μήνες από τότε που η ΔΕΗ μέσω ιδιωτικής εταιρείας, ξεκίνησε εργασίες για την τοποθέτηση καλωδίου κατά μήκους της Π. Π. Γερμανού από την πλατεία του Προφήτη Ηλία με κατεύθυνση την οδό Κρήτης και σε κάθετους δρόμους και δεν λέει αυτό το έργο να τελειώσει.

Το χαντάκι που έχει ανοίξει δυσκολεύει τους κατοίκους ακόμα και για την είσοδο στα σπίτια τους και παρότι υπάρχει πλαστικό δίχτυ δεν παύει να υπάρχει ο κίνδυνος κάποιας πτώσης ή άλλου ατυχήματος, από τη μεγάλη χρονική διάρκεια ύπαρξής του.

Το έργο προβλέπει την τοποθέτηση νέου καλωδίου της ΔΕΗ, που θα ανταποκρίνεται την αυξημένη ζήτηση ρεύματος στην περιοχή, αφού με τα χρόνια υπήρξε θεαματική ανάπτυξη στην Άνω Αγία Βαρβάρα και η παλαιά παροχή δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στις ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος.

Σημειώνουμε πως για μεγάλο χρονικό διάστημα το έργο είχε σταματήσει, με το χαντάκι όμως να υπάρχει εκεί και την αγανάκτηση των κατοίκων στο κόκκινο…

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!