» Προς συναίνεση για την κατάτμηση της Β’ Αθηνών – Σε ισχύ από τις αμέσως επόμενες εκλογές

Προς συναίνεση για την κατάτμηση της Β’ Αθηνών – Σε ισχύ από τις αμέσως επόμενες εκλογές

Συναινετικά και με περισσότερες από 200 είναι πιθανόν να εγκριθεί η προωθούμενη κατάτμηση της εκλογικής περιφέρειας Β’ Αθηνών, οπότε και η ρύθμιση θα τεθεί σε ισχύ από τις αμέσως επόμενες εκλογές.

Αυτές οι εκτιμήσεις καταγράφονται στο πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής της Κυριακής», σύμφωνα με την οποία, παρά το κλίμα πόλωσης που επικρατεί στην πολιτική σκηνή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι πολύ πιθανό να ταχθεί υπέρ για λόγους αρχής, καθώς ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που υποστήριξαν την κατάτμηση της Β’ Αθηνών, ενώ θετικά τοποθετούνται Κίνημα Αλλαγής και Ποτάμι.

Πέρα από το σπάσιμο της Β΄ Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής που προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τον «Κλεισθένη 1», ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, παράλληλα κατατέθηκε άλλη τροπολογία που προβλέπει τη σύσταση Επιτροπής για την ψήφο των ομογενών.

Πάντως την ίδια στιγμή, με δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr o βουλευτής ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκης κατέστησε σαφές θα καταψηφίσει την πρώτη αφήνοντας την κυβερνητική πλειοψηφία με 151 βουλευτές.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!