Με αλυσίδα έκλεισε ο Δήμος το δρόμο που καταλήγει στο πάρκινγκ του παλιού αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ”!!!

Με αλυσίδα έκλεισε ο Δήμος το δρόμο που καταλήγει στο πάρκιγκ του παλιού αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ”, το οποίο επισκέπτονται δεκάδες συμπολίτες μας με τα οχήματά τους, προκειμένου να δροσιστούν λιγάκι τα βραδάκια κυρίως και να χαζέψουν την καταπληκτική θέα που προσφέρει το συγκεκριμένο σημείο.

Αφού κόπηκαν τα ξερά χόρτα, αλλά παραμένει σκουπιδότοπος ολόκληρη η βουνοπλαγιά, ο Δήμος θεώρησε σωστό να αποκλείσει και να απαγορεύσει την προσέλευση οχημάτων σε έναν χώρο διαμορφωμένο ειδικά για οχήματα.

Δεν αντιλαμβανόμαστε την απόφαση του Δήμου να στερήσει από εκείνους που θέλουν να πάνε στο βουνό την ελεύθερη πρόσβασή τους σε αυτό με τα οχήματά τους.

Προτιμά να αφήνουν οι επισκέπτες τα αμάξια τους στην οδό Δεληγιάννη προξενώντας απίστευτη αναστάτωση στους κατοίκους και να ανεβαίνουν με τα πόδια;

Ποιό το κέρδος; Ποιο το σκεπτικό;

Αντί να συνεχίσει την απαγόρευση ο Δήμος ας αφήσει ελεύθερη την πρόσβαση οχημάτων στο πάρκινγκ και μη δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων.

Ας φροντίσει πρώτα να καθαρίσει το σκουπιδότοπο, ας βάλει και κανέναν μεγάλο κάδο για ανακυκλώσιμα υλικά στο χώρο του πάρκινγκ, σιδερένιο κατ΄εξαίρεση για την περίπτωση απροσεξίας που θα μπορούσε να προκληθεί πυρκαγιά σε κάποιον πλαστικό και στην ανάγκη να πηγαίνει καθημερινά να καθαρίζει το σημείο, έως ότου οι επισκέπτες εκεί μάθουν να τον σέβονται και να τον διατηρούν καθαρό.

Δεν θα ήταν κακή ιδέα και η τοποθέτηση πινακίδων με διάφορα συνθήματα για την καθαριότητα και τη φροντίδα που πρέπει όλοι μας να δείχνουμε στο περιβάλλον.

Σημειώνουμε πως ο Δήμος έβαλε την αλυσίδα στο δρόμο για το βουνό αλλά δεν προχώρησε ούτε καν στο άδειασμα του μικρού κάδου απορριμμάτων που υπάρχει εκεί για μικροσκουπιδάκια, αλλά με λίγα μπουκάλια γεμίζει και φρακάρει…

Ελπίζουμε ο Δήμος να αναθεωρήσει την απόφασή του και να επιτρέψει στους συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, την πρόσβαση με τα οχήματά τους στο πάρκινγκ.

Διότι ή πρόκειται για ΤΙΜΩΡΙΑ των συμπολιτών μας ή για αδυναμία του Δήμου να ανταποκρίνεται στην καθαριότητα του χώρου και τίποτα άλλο!!!