» Κάτοικοι του κόλλησαν και ταμπέλα αποκαλώντας τον ΖΩΟ!!!

Κάτοικοι του κόλλησαν και ταμπέλα αποκαλώντας τον ΖΩΟ!!!

Ένας ασυνείδητος οδηγός δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα γύρω στις 12:30΄το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Ιουλίου, αφού πάρκαρε το όχημα του στην οδό Αγίας Μαρίνης, ακριβώς στο σημείο που υπάρχει στάση λεωφορείων που εξυπηρετεί τους επιβάτες του σταθμού ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ.

Ούτε τα “αλάρμ” άναψε, αφού το πάρκαρε κανονικά γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια άλλους οδηγούς, τους επιβάτες του λεωφορείου, εκείνους που περίμεναν το λεωφορείο και αναγκάστηκαν να κατέβουν στο οδόστρωμα να το περιμένουν.

Κάτοικος της περιοχής δεν άντεξε όμως αυτό το θέαμα και κόλλησε στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος πινακίδα με την οποία τον ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΖΩΟ!!!, υπό τις επευφημίες των συγκεντρωθέντων.

Υπενθυμίζουμε πως κάτοικοι της περιοχής με επανειλημμένες επιστολές τους στους Δημάρχους Αγίας Βαρβάρας και Αιγάλεω έχουν διαμαρτυρηθεί για τον κακό χαμό που συμβαίνει στην παραπάνω οδό και ζητούν να παρθούν μέτρα.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!