Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πολυνίκη για την νέα αθλητική σεζόν

Η προετοιμασία του Πολυνίκη για την νέα αθλητική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από τις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου και τους φιλικούς αγώνες.

Στα πλαίσια αυτών των φιλικών αγώνων ο Πολυνίκης έχει αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους και η μεταβατική περίοδος θα συνεχιστεί μέχρι 10 Ιουλίου.

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι επαφές με τους παίκτες της ομάδας και συμφωνήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με όλους τους αθλητές, πλην του Παναγιώτη Δημητρακούλη ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους και μετά από 2 πολύ πετυχημένες αγωνιστικές περιόδους δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο.

Πολύ θετική εξέλιξη υπήρξε στο θέμα του ιδιαίτερα ταλαντούχου αθλητή Γιάννη Πατάτα, ο οποίος μετά τον αρχικό δανεισμό του στον Πολυνίκη κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο από την ομάδα της Α1 Εθνικής κατηγορίας ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, παραχωρήθηκε με Ελεύθερη μεταγραφή στον σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας καταδεικνύοντας έμπρακτα την άριστη δουλειά που γίνεται στον Πολυνίκη και την ανάδειξη μέσα από αυτή των νεαρών αθλητών του.

Ιδιαίτερα τιμητική για τον Πολυνίκη είναι και η εκ νέου ανανέωση του δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο του αθλητή Παπαδόπουλου Τάσου από την Δάφνη Δαφνίου.

Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με αθλητές τους οποίους ο προπονητής της ομάδας κ. Στρατικόπουλος Ηλίας θεωρεί ικανούς να στελεχώσουν τον Πολυνίκη και έτσι να εμφανιστεί και την χρονιά ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στις υποχρεώσεις στην Β΄ ΕΣΚΑ.