Η πόλη άντεξε τη νεροποντή, αλλά καλύφθηκαν τα φρεάτια από υλικά που παρασύρθηκαν – Χρειάζεται να γίνει άμεσα ο καθαρισμός τους

Η πόλη μας άντεξε την ισχυρή νεροποντή που ξέσπασε το Σάββατο 23 Ιουνίου το βράδυ και προκάλεσε διάφορα προβλήματα στις συγκοινωνίες, την κυκλοφορία και σε ελάχιστες περιπτώσεις σε ιδιωτικούς χώρους.

Τα φρεάτια συλλογής ομβρίων υδάτων ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους αφού η πλειονότητά τους ήταν καθαρή και το ξημέρωμα της αυγής της Κυριακής, βρήκε την πόλη μας με ελάχιστα προς αντιμετώπιση προβλήματα.

Το ουσιαστικότερο θέμα που έχει προκύψει και ο Δήμος πρέπει να αντιμετωπίσει το συντομότερο δυνατόν, ακόμα και σήμερα, είναι ο καθαρισμός των φρεατίων τα οποία από τα υλικά που παρασύρθηκαν έχουν φράξει τις σχάρες αρκετών σε δρόμους της πόλης μας.

Οι δρόμοι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά τονίζουμε πως πρέπει να καθαριστούν τα φρεάτια, επειδή ο καιρός παραμένει άστατος και απρόβλεπτος.

Όπως γράφαμε και εχθές Σάββατο βραδυ το μεγαλύτερο θύμα της ξαφνικής έντονης βροχόπτωσης ήταν ο Σύλλογος Ποντίων της πόλης μας, που αναγκάστηκε να ματαιώσει το προγραμματισμένο πανηγύρι του, με μεγάλη οικονομική ζημιά.