» Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Γραφείο των Ηπειρωτών, στο Κέντρο Λόγου & Τέχνης

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Γραφείο των Ηπειρωτών, στο Κέντρο Λόγου & Τέχνης

Ξεκίνησε την Τετάρτη 20 Ιουνίου τη λειτουργία του, το γραφείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”, σε χώρο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΥ και ΤΕΧΝΗΣ, τον οποίο διέθεσε στο Σύλλογο,  ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης.

Το γραφείο θα λειτουργεί σε πρώτη φάση τρεις φορές την εβδομάδα για την εξυπηρέτηση των Ηπειρωτών της πόλης μας, εγγραφές, πληροφορίες κλπ.

Παρακάτω δημοσιεύουμε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Αγαπητοί φίλοι/ες, συμπατριώτες/ισσες,

σας ενημερώνουμε με χαρά ότι όσοι θέλουν να εγγραφούν ως νέα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου μας ή να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο του Κέντρου Λόγου και Τέχνης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, επί της οδού Π. Πολεμιστών και Καλατζάκου, από σήμερα Τετάρτη 20/6/2018 και ώρα 18:00 – 19:00 και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:00, μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης.

Τηλ. επικ.: 6938297004 (Σιαραμπή Νίκη – πρόεδρος) και 6939468276 (Τσεκούρας Αθανάσιος – Ειδ. Γραμματέας Πολιτισμού και Δημοσίων σχέσεων).

Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!