» Δ. Γερογιάννης (συμπολίτης μας): “Αντί για έπαρση και εγωπάθεια θα έπρεπε να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες του Δήμου”

Δ. Γερογιάννης (συμπολίτης μας): “Αντί για έπαρση και εγωπάθεια θα έπρεπε να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες του Δήμου”

Λάβαμε από τον συμπολίτη μας κ. Δημήτριο Γερογιάννη το παρακάτω κείμενο προς δημοσίευση.

Σε αυτό περιλαμβάνονται και περισσότερες από τριάντα φωτογραφίες του χώρου του Δημοτικού γκαράζ, στις οποίες καταγράφεται η άσχημη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας που επικρατεί σε αυτό.

Το δημοσιεύουμε ως έχει:

Σας αποστέλλω φωτογραφίες από τον χώρο που παίζουν τα παιδιά μας …

Επειδή κάποιοι θεωρούν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρο τους… και αντί για έπαρση και εγωπάθεια θα έπρεπε να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες του Δήμου για την ανικανότητα τους…

Περιμένω απαντήσεις σχετικά με αυτά που περιγράφονται από τον δημοτικό σύμβουλο Βασιλάκο… από τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και τον κάθε ανεύθυνο που κάνει μικροπολιτική σε βάρος της υγείας μας!

Τώρα σχετικά με το δικαίωμα των πολιτών να ζητούν το αυτονόητο, καθαριότητα και συνθήκες ανθρώπινες … όποιος δεν μπορεί να υπηρετήσει …. τα συμφέροντα μας … και κάνει μικροπολιτική για να πληρώνεται… να πάει σπίτι του.

2015 / 2018 ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΚΌ ΣΤΟ ΧΕΊΡΙΣΤΟ!

Η απάντηση μέσα από μέρους εικόνων… και δεν σταματάμε σε αυτά που καταγγέλλονται από τον Βασιλάκο… αλλά μιλάμε και για μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, και για επικινδυνότητα πυρκαγιών .. και για την δυσοσμία..και για ανεπίτρεπτες συνθήκες εργασίας ..και για κίνηση βαρέων οχημάτων 24/7 . και για όλα αυτά… που πρεπει να σας κάνουν να θέλετε να βρείτε ΛΥΣΕΙΣ και όχι λόγους να κρύβεστε
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217042044067515&set=a.10217042042307471.1073741921.1360160019&type=3&hc_location=ufi

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!