Αλεξάνδρα Φέγγη: “Πολιτική αλητεία”, η χρήση αφίσας του Λάμπρου Μίχου, για κάλυψη τσιμέντων, στο γκαράζ του Δήμου…

“Πολιτική Αλητεία” χαρακτήρισε τη χρήση γιγαντοαφίσας του π. Δημάρχου της πόλης μας, κ. Λάμπρου Μίχου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Φέγγη, για την κάλυψη τσιμέντων και άλλων οικοδομικών υλικών, στο χώρο του γκαράζ του Δήμου.

“Λυπάμαι”, γράφει σε επιστολή που μας έστειλε.

“Ως Δήμαρχος o Λάμπρος Μίχος όχι μόνον σεβάστηκε αλλά και τίμησε τους προηγούμενους από εκείνον Δημάρχους, Νικολόπουλο και Σουλιμιώτη, δίνοντας τα ονόματά τους σε κτίρια της πόλης μας, διότι συνεισέφεραν, ο καθένας με τις δυνατότητές του στην ανάπτυξη της πόλης μας. Σε καμιά περίπτωση δεν τους μείωσε ούτε αποπειράθηκε να τους μειώσει ποτέ καθ΄ οιονδήποτε τρόπο.

Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι πηγαινοέρχονται στο γκαράζ και κανείς τους, απ’ όσο φαίνεται, δεν διαθέτει αντίστοιχο ήθος.

Δεν περίμενα, βέβαια, τίποτα περισσότερο….. Η λεπτομέρεια, ο συμβολισμός της…. άνδρα δείκνυσι»

Η κ. Φέγγη, μας εξήγησε, σε επικοινωνία που είχαμε μετά τη λήψη της επιστολής της, πως είδε σε ανάρτηση φωτογραφιών, από συμπολίτη μας και ανάλογες κοινοποιήσεις τους σε άλλες προσωπικές ιστοσελίδες συμπολιτών μας, από το χώρο του γκαράζ, την γιγαντοαφίσα του κ. Μίχου, να χρησιμοποιείται για τον παραπάνω σκοπό.

Στην πλαστική γιγαντοαφίσα, η οποία είναι ορατή από όσους βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της Σιπύλου, απέχει μόλις τρία μέτρα από τον περίβολό του, διακρίνεται και το όνομά του κ. Μίχου, εκτός της φωτογραφίας του και αυτό της παράταξης την οποία ίδρυσε και με αυτήν εκλέχτηκε Δήμαρχος ο κ. Καπλάνης.