Ο π. Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην πόλη μας, για το “ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ”

Με κεντρικό ομιλητή τον π. Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ξεκίνησαν στην πόλη μας τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, οι προεργασίες για την εκλογή 7μελούς Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου του “Κινήματος Αλλαγής”, που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας την Κυριακή 24 Ιουνίου, στο χώρο του Α΄ ΚΑΠΗ  στην οδό Καλατζάκου.

Στον αυτό χώρο, έγινε και η αποψινή συνάντηση των μελών του Κινήματος.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε μια ιστορική αναδρομική στα πολιτικά συμβάντα της χώρας. Ανέλυσε την σημερινή κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας αλλά και τις διεθνείς πολιτικές και οικονομικές συνθήκες και κάλεσε τους φίλους και μέλη του Κινήματος να αναδιοργανωθούν και να συσπειρωθούν, ώστε αυτό να ισχυροποιηθεί στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές, για να μπορέσει να παίξει καθοριστικό  ρόλο στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις.

Παρόντες στη συζήτηση μεταξύ των συμπολιτών μας, ο π. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αντώνης Κουντούρης, Μιχάλης Γιάγκας, Γιάννης Ανισσάς, Δημήτρης Σωτηρόπουλος και ο π. Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Σπύρος Μίχος.

Από τη Διοίκηση του Δήμου δεν παρέστη κανένας, παρ΄ ότι ορισμένοι πίστευαν πως θα πέρναγε, έστω για έναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης.