Ανακοίνωση για την πλήρωση µίας (1) θέσης Ειδικού Συµβούλου ∆ηµάρχου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ       Αγία Βαρβάρα 13/06/2018
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                         Αρ. Πρωτ. 7124
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
(Για την πλήρωση µίας (1) θέσης Ειδικού Συµβούλου ∆ηµάρχου)
Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας – Αττικής
Έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α΄).
2. Τις διατάξεις του άρθρου 163 του ν. 3584/2007.
3. Τον Ο.Ε.Υ του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
4. Τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Γνωστοποιεί ότι προτίθεται να καλύψει μια (1) θέση Ειδικού Συμβούλου, με καθήκοντα την παροχή συμβουλών, τη διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών γραπτά και προφορικά απευθείας στον κ. Δήμαρχο επί θεμάτων πολιτιστικής και αθλητικής ανάπτυξης του δήμου, συνεπικουρώντας τον προκειμένου για τη χάραξη στρατηγικού σχεδιασμού επί των ζητημάτων αυτών. Στα καθήκοντά του είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας των υπαρχόντων πολιτιστικών και αθλητικών δομών, η αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων προς την κατεύθυνση αυτή, εισηγήσεις και μέριμνα για την υλοποίηση συνεργασιών με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την προώθηση και ανάπτυξη της πολιτιστικής φυσιογνωμίας του δήμου, ενεργοποίηση εθελοντών και νέων, συνεργασία με τις υπηρεσιακές μονάδες του δήμου και της κοινωφελούς επιχείρησης.

Η πλήρωση της θέσης θα γίνει από πρόσωπο που είναι, κατά την κρίση του δημάρχου, κατάλληλο. Ο/Η Ειδικός Σύμβουλος θα πρέπει να κατέχει τα προσόντα διορισμού που ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/07.

Ο/Η Ειδικός Σύμβουλος θα πρέπει να

α) κατέχει πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,

β) να κατέχει σε άριστο επίπεδο μία ξένη γλώσσα και σε καλό επίπεδο μία δεύτερη,

γ) να έχει τουλάχιστον 8ετη εμπειρία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καιτουλάχιστον 5ετη εμπειρία σε θέματα πολιτιστικής ανάπτυξης.

Ο/Η Ειδικός Σύμβουλος που θα πληρώσει την παραπάνω θέση θα υπογράψεισύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίαςδεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τη θητεία της δημοτικής περιόδου, εντός της οποίας θα προσληφθεί. Τα καθήκοντά του/της και τα υπόλοιπα ζητήματα της θητείας του/της ορίζονται στο άρθρο 163 του Ν. 3584/07.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται όπως, εντός 5 ημερών από τη παρούσα
δημόσια γνωστοποίηση δια του Τύπου, να υποβάλλουν σχετική έγγραφη αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
β)Αίτηση μαζί με το βιογραφικό σημείωμα.
γ) Αντίγραφο Πτυχίου ή διπλώματος Φιλοσοφικής Σχολής (Φιλολογίας, ΙστορίαςΑρχαιολογίας, Αγγλικής ή Γαλλικής Φιλολογίας κ.λ.π.) ή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ή Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων ή Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης ή Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού ή Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
δ) Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986 με την οποία δηλώνει ότι έχει τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους δημοτικούς υπαλλήλους του Α΄μέρους του ν.3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17 ) και ότι σε περίπτωση επιλογής του θα προσκομίσει όλα τα προβλεπόμενα από την παρ.3 του άρθρου 163 του ν. 3584/2007 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας με σχετική αίτησή τους ( συνοδευόμενη με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά) για πέντε εργάσιμες (5) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας στον ημερήσιο τύπο ( Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικ. Μέριμνας, Αριστομένους 8 τηλ. 2132019352/3 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΑΠΛΑΝΗΣ