Το έργο κατασκευής του αγωγού ομβρίων σταμάτησε – Η γέφυρα κλειστή… αλλά φορτωμένη με δεκάδες τόνους υλικών…

Έχει περάσει παραπάνω από μήνας από τότε που τα έργα κατασκευής του αγωγού ομβρίων έχουν σταματήσει στην οδό Ανδρέου Δημητρίου στη συμβολή της με την οδό Διστόμου, λίγες δεκάδες μέτρα από την οδό Κρήτης, όπου και ο τελικός προορισμός του.

Ο χρόνος τρέχει, θα έρθει το φθινόπωρο, θα ανοίξουν τα σχολεία και η γέφυρα θα είναι κλειστή, πλησιάζοντας τα πέντε χρόνια από το κλείσιμό της.

Ενώ λοιπόν το έργο έχει σταματήσει, η γέφυρα είναι φορτωμένη με δεκάδες τόνους εργαλείων, τσιμεντένιων αγωγών και άλλων υλικών.

Αναρωτιέται κατά συνέπεια ο καθένας καλόπιστος κάτοικος, γιατί η γέφυρα είναι κλειστή αφού αποδεικνύεται ικανή να σηκώνει βάρη;

Τι συμβαίνει και απαγορεύεται η διέλευση από αυτήν, αφού δε δείχνει στοιχεία ακαταλληλότητας και επικινδυνότητας;

Εκατοντάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από αυτή την απόφαση και η κακή συγκοινωνία της πόλης μας, έχει γίνει κάκιστη.

Οι μαθητές τόσα χρόνια περνούν ένα πραγματικό Γολγοθά για να πάνε στο Σχολικό Συγκρότημα.

Ελπίζουμε τα έργα να ξαναρχίσουν σύντομα, να ολοκληρωθεί ο αγωγός και να παραδοθεί η γέφυρα αφού πρώτα  ελεγχθεί, για τυπικούς πλέον λόγους, αφού στην πράξη αποδείχτηκε πως μάλλον αδίκως είναι κλειστή.

Με την ευκαιρία σημειώνουμε, πως εδώ και μήνες η κατασκευαστική εταιρεία έχει παρατήσει στο πεζοδρόμιο της Ανδρέου  Δημητρίου στη συμβολή της με την οδό Καραολή δύο τεράστια τεμάχια τσιμεντένιων αγωγών, αναγκάζοντας τους πεζούς να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα για να κινηθούν.

Ο Δήμος μήπως να ενημέρωνε την κατασκευαστική εταιρεία για την απομάκρυνσή τους;