Το κυλικείο του “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” ανεκμετάλευτο

Γράφαμε πρόσφατα, με ευκαιρία τις πολύ πετυχημένες εκδηλώσεις διάφορων φορέων που στεγάστηκαν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, το τελευταίο διάστημα, πως ενώ διαθέτει Κυλικείο στον προθάλαμο, δεν θυμόμαστε να το έχουμε δει να λειτουργεί.

Αυτό που βλέπουμε  συνεχώς, είναι ο κόσμος να βγαίνει από το κτίριο και να τρέχει σε παρακείμενα μαγαζάκια να αγοράσει κυρίως νερά και να επιστρέφει με πλαστικές σακούλες γεμάτες με μπουκαλάκια και άλλα ψώνια προς κατανάλωση.

Γράφαμε λοιπόν πρόσφατα, μήπως ο Δήμος πρέπει να σκεφτεί τη λειτουργία του με κάποιο τρόπο;

Είτε ο ίδιος ή δραστήρια μέλη του ΚΑΠΗ να το λειτουργούν με εύκολα προϊόντα (μόνο νερά) και να ενισχύονται με τα κέρδη, που θα υπάρξουν, Κοινωνικές ή άλλες Δομές του Δήμου.

Ακόμα και η λειτουργία του από κάποιον άνεργο, δίνοντας μερίδιο στο Δήμο δεν θα ήταν άσχημη.

Το θυμηθήκαμε ξανά το Σάββατο 16 Ιουνίου, όταν βρεθήκαμε μπροστά στο ίδιο φαινόμενο, από τους δεκάδες συμπολίτες  μας, που πήγαν στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” για να παρακολουθήσουν την μοναδική EUROVISION των μαθητών του Γ΄ Γυμνασίου της πόλης μας και έτρεχαν σε παρακείμενα μαγαζιά για ψώνια.

Δεν ξέρουμε εάν ο Δήμος προλαβαίνει ή έχει τη διάθεση να ενισχύσει το πενιχρό ταμείο του με λίγα έσοδα παραπάνω από εφέτος, υπάρχουν ακόμα λίγες εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο, αλλά πιστεύουμε πως από Σεπτέμβρη και μετά πρέπει να το εφαρμόσει…

Τι λέει ο Αντιδήμαρχος επί των οικονομικών του Δήμου κ. Παγουρτζής, ο οποίος παρακολούθησε την χθεσινοβραδινή παράσταση και διακρίνεται στην πρώτη σειρά καθισμάτων, στην φωτογραφία μας, επί της προτάσεως μας;;;