Μεγάλη επιτυχία για  την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Βαρβάρας η εκδήλωση για το Φορολογικό-Ασφαλιστικό – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λάβαμε από την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας, Δελτίο Τύπου, σχετικά με την εκδήλωση που διοργάνωσε με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις – Ασφαλιστικό – Φορολογικό» και το δημοσιεύουμε ως έχει:

“Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις – Ασφαλιστικό – Φορολογικό».

Οι νεοδημοκράτες  της Αγίας Βαρβάρας έδωσαν για άλλη μία φορά δυναμικά το παρόν, αποδεικνύοντας την πίστη τους στo  κόμμα τους και στον αρχηγό τους,  Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρώην πρόεδρος της  Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ν. Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Γενικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών, Γενικός γραμματέας ΔΑΚΕ εφοριακών και Επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ιλίου, Μπάμπης Καούκης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Γιάννης Πουλάκης ο οποίος αφού  απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό   προλόγισε τους δύο κεντρικούς  ομιλητές,  λέγοντας  χαρακτηριστικά :  «Τον  Γιάννη  τον Πλακιωτάκη όλοι τον γνωρίζετε. Είναι ο άνθρωπος που  ανέλαβε την μεταβατική ηγεσία της  παράταξης μας σε μια ιστορική στιγμή, όπου απειλούνταν η ενότητα της και με τους χαμηλούς του τόνους και το αναμφισβήτητο ήθος του , συνέβαλε τα μέγιστα στο να κρατηθεί όρθια η παράταξη.

Ούτε για τον  Μπάμπη  Καούκη,  χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι γέννημα θρέμμα των Δυτικών Προαστείων και τυγχάνει της αποδοχής της πλειοψηφίας των κατοίκων της, τόσο για την σημαντική συνεισφορά του στην ευρύτερη περιοχή όσο και για την συνεπή στάση του απέναντι τους.»

Ο γραμματέας της ΔΗΜΤΟ δεν  παρέλειψε  να αναφερθεί και σε δύο ακόμα πρόσωπα: Τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β5 Γιώργο Κώττη και τον νυν πρόεδρο της Νομαρχιακής    Δημήτρη Μαυροειδάκο.

Για  τον πρώην Προέδρο  Γιώργο Κώττη, τόνισε πως  επισφράγισε όλα αυτά τα χρόνια με την άκρως επιτυχημένη  παρουσία του στην ηγεσία της Οργάνωσης,  το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και την ανάδειξη του εθελοντισμού…

Για  τον νυν πρόεδρο της Β5 Ν.Ο.Δ.Ε. Δημήτρη Μαυροειδάκο σημείωσε πως είναι  ένας διαχρονικός αγωνιστής της παράταξης με  ανιδιοτελή διαδρομή στην Ν.Δ., πράγμα που επιβεβαίωσε με την πρόσφατη εκλογή του απευθείας (για πρώτη φορά)  από την βάση του κόμματος.

«Είμαι πεπεισμένος ότι   θα συνεχίσει επάξια το έργο του προκατόχου του.» είπε χαρακτηριστικά και  αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Βαρβάρας Μανώλη Ζερβάκη που κατάφερε να διαμορφώσει μία ισχυρή και ενωτική ΔΗΜ.Τ.Ο. στην Αγία Βαρβάρα του έδωσε το λόγο.

Μανώλης Ζερβάκης: «Να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή»

Ο πρόεδρος της  ΔΗΜ.Τ.Ο. Μανώλης Ζερβάκης ευχαρίστησε με την σειρά του τους δύο καλεσμένους και απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τους κάλεσε να είναι έτοιμοι για τις εκλογές  ανά πάσα στιγμή. Ιδιαίτερα για τους νέους σημείωσε πως  πρέπει  να συμμετέχουν ενεργά στην Τοπική της Αγίας Βαρβάρας για να φτιάξουν μαζί, στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας ένα καλύτερο αύριο.

Γ. Πλακιωτάκης: «Ανίκανη η κυβέρνηση να τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις»

 Στην ομιλία του ο  κ. Πλακιωτάκης,  κινήθηκε σε πολυεπίπεδο και πολυδιάστατο φάσμα που  κεντρικό σκοπό  είχε να υπογραμμίσει τα φλέγοντα θέματα των ημερών απαντώντας παράλληλα σε όλα τα ερωτήματα που έθεσαν όσοι  παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αρχικά, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ανέλυσε το  θέμα του Μακεδονικού, που βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας, κάνοντας την απαραίτητη ιστορική αναδρομή στο παρελθόν, σχολιάζοντας τους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης που επωμίζεται αναμφίβολα το μερίδιο των ευθυνών.  Δήλωσε επίσης ότι η σημερινή κυβέρνηση στοχοποίησε τους πολίτες που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια ως εθνικιστές και μισαλλόδοξους  και ταυτόχρονα δέχτηκε μία κακή συμφωνία στην οποία παραχωρεί τα πάντα – εκχωρεί την Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους γείτονες οι οποίοι θα αποκαλούν τους εαυτούς τους Μακεδόνες – και το μόνο που λαμβάνει είναι αόριστες υποσχέσεις για αναθεώρηση του Συντάγματος της γείτονα χώρας και δημοψηφίσματος.

Εν συνεχεία, σχολίασε τη διπλωματική στάση του Πάνου Καμμένου κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο οποίος αντίθετα από τις προεκλογικές υποσχέσεις του, προχώρησε σε έμμεση αποδοχή της -φιλικά προσκείμενης προς τα Σκόπια- συμφωνίας.

Ενώ κλείνοντας ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε λόγος ο κ. Τσίπρας να βιαστεί να κλείσει μία συμφωνία αφού ο χρόνος ήταν εχθρός μόνο των Σκοπίων, αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  είναι μία επικίνδυνη φαρσοκωμωδία που πρέπει άμεσα να λήξει.

Μπ. Καούκης: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει καταλύσει τις βασικότερες αξίες του ελληνικού λαού»

Ο  Μπάμπης Καούκης αφού  ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους συνεχάρη για την μεγάλη τους συμμετοχή στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. τους κάλεσε  να συνεχίσουν να παλεύουν  ενωμένοι ώστε να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση.

Δεν παρέλειψε, να αναφέρει κάποια από τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πολιτική της τωρινής κυβέρνησης, αφού όπως είπε όχι μόνο έχει φέρει σε εξαθλίωση την Ελλάδα με τους φόρους αλλά έχει καταλύσει και βασικές αξίες όπως:  H οικογένεια και η θρησκεία.

 Κάνοντας μία αναδρομή στο 2015 θύμισε στον κόσμο ότι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης  Σαμαράς επί πρωθυπουργίας του  έσωσε τη χώρα από τον γκρεμό και προσπάθησε να «μαζέψει» το κράτος, κάνοντας καίριες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του, κάτι όμως που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει λόγω της ανόδου στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Στη συνέχεια αναλύθηκε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας σε τομείς όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Οι παραπάνω τομείς αποτέλεσαν και  το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης έτσι   το ενδιαφέρον του κοινού κατέληξε σε ερωτήσεις προς τους δύο κεντρικούς καλεσμένους

Ο Γ. Πλακιωτάκης και ο Μπ. Καούκης  έδειξαν με τις γνώσεις τους ότι αποτελούν ικανά   πολιτικά στελέχη έτοιμοι  να αποδεχθούν την πρόκληση της διακυβέρνησης της χώρας εν μέσω της συνεχούς κοινωνικοοικονομικής ύφεσης και της δημοσιονομικής αποσταθεροποίησης.

Παναγιώτης Σταμπουλής: «Αναγκαίο περισσότερο από ποτέ, να αναλάβει τα ηνία της Ελλάδας η Νέα Δημοκρατία»

Ο Τομεάρχης της Β5 ΝΟΔΕ χαιρετίζοντας την εκδήλωση εκ μέρους του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδακη τονίσε την κρισιμότητα των στιγμών που ζει η χώρα μας! Επεσήμανε ότι την ώρα των μεγάλων αποφάσεων η κυβέρνηση  αποδεικνύεται ανίκανη να χειριστεί τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο το συντομότερο να αναλάβει τα ηνία της Ελλάδας η Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η συζήτηση έκλεισε με ένα θερμό χειροκρότημα  και με τους δύο καλεσμένους να ευχαριστούν το πλήθος ακροατών που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας όποτε εκείνοι το επιθυμήσουν.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β5 Δημήτρης Μαυροειδάκος,ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Β5 Σταύρος Θεοφίλης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β5 Γιώργος Κώττης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαϊδαρίου Ιορδάνης Αντωνιάδης, ο πολιτευτής Φώτιος Μαυρόφτας, η πολιτεύτρια και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μαριάνθη Καφετζή, η πολιτεύτρια Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, η Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή ως εκπρόσωπος της Γενικής Κλινικής Καλλιθέας, ο υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Περιστερίου Γιώργος Αυγερόπουλος,  ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Περιστερίου Λινάρδος Καλαμοτουσάκης, ο αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Ανδρέας Λεωτσάκος, η υπεύθυνη γυναικών ΝΟΔΕ Β5 Ελένη Τσικνιαδοπούλου, ο ταμίας της ΝΟΔΕ Β5 Τάκης Σπίνουλας  και ο o Ηλίας Παναγούλιας μέλος Δ.Σ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαϊδαρίου.