Ο Δήμος κλάδεψε δενδράκια, υπάρχουν όμως κι΄άλλα περισσότερο επικίνδυνα

Συνεργείο του δήμου την Πέμπτη 14 Ιουνίου, κλάδεψε δένδρα των οποίων τα κλαδιά ακουμπούσαν σε καλώδια της ΔΕΗ στην οδό Μαρίνου Αντύπα.

Πάντως σημειώνουμε πως σε άλλες περισσότερο επικίνδυνες καταστάσεις ο Δήμος δεν έχει ανταποκριθεί παρ΄ότι έχουν περάσει πολύ μήνες από τα σχετικά αιτήματα των γύρω κατοίκων.

Ο λόγος για τον τεράστιο ευκάλυπτο που βρίσκεται στην Παλαιών Πολεμιστών και Κουντουριώτη και τα φυλλώματα του έχουν γίνει ένα με τον πυλώνα της ΔΕΗ που υπάρχει στο σημείο.

Επίσης για τους μεγάλους ευκαλύπτους που βρίσκονται στην οδό Μιαούλη και κατά καιρούς μεγάλα κλαδιά τους κόβονται από αυτούς, από τον αέρα και πέφτουν στο δρόμο με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ τα καλώδια της ΔΕΗ έχουν χαθεί μέσα στα κλαδιά και τα φυλλώματα τους.

Ο Δήμος τα τελευταία χρόνια δίνει εργολαβία το κλάδεμα των δένδρων της πόλης μας, επειδή το γερανοφόρο όχημα που διαθέτει δεν φτάνει αρκετά υψηλά.

Παλαιότερα έρχονταν γερανοφόρο της ΔΕΗ και διευκόλυνε την κατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις, τα τελευταία χρόνια δεν ανταποκρίνεται όμως στα αιτήματα του Δήμου.

Δεν υπάρχει τρόπος η Διοίκηση του Δήμου να γίνει πιο πειστική και πιεστική;

Διότι οι παραπάνω περιπτώσεις έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των πολιτών και τα καλώδια είναι της ΔΕΗ…