Μιχάλης Γιάγκας: “Το πρόβλημα είναι ότι η δημοτική αρχή δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς”

Τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας, που αφορούσαν τα προβλήματα που δημιουργούνται στην κίνηση των πολιτών στο πεζοδρόμιο της Ελευθερίου Βενιζέλου, από τη λειτουργία πλυντηρίου αυτοκινήτων στην κεντρική μας λεωφόρο, διάβασαν πολλοί συμπολίτες μας.

Υπήρξαν και αρκετά σχόλια και απόψεις.

Πρέπει να σημειώσουμε όμως, πως ΜΟΝΟ ΔΥΟ Δημοτικοί Σύμβουλοι, είχαν την αποφασιστικότητα να συμφωνήσουν με τις απόψεις της “Π” ΔΗΜΟΣΙΑ.

Πρόκειται για τους κ.κ. Νίκη Σιαραμπή και Μιχάλη Γιάγκα, οι οποίοι δε δίστασαν να υποστηρίξουν όσα δημοσιεύτηκαν, χωρίς να τους ζητηθεί από την “Π”.

Κινήθηκαν δηλαδή αυτοβούλως και αυτό λέει πολλά για την ευθύτητά τους, ανεξάρτητα εάν οι γνώμες και απόψεις τους, συμφωνούσαν ή όχι με το δημοσίευμα.

Μάλιστα ο κ. Γιάγκας έκανε και σχόλιο επί του θέματος.

Άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επικοινώνησαν μαζί μας, αλλά για λόγους τακτικής, παρ΄ότι συμφώνησαν με  τα άρθρα της “Π”, όπως μας δήλωσαν προφορικά, απέφυγαν να γράψουν κάποιο σχόλιο ή να κάνουν like, σε αυτά. (Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη εάν υπήρξαν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και δεν τους επισήμανε, από το πλήθος όσων έκαναν like ή σχόλιο).

Η εφημερίδα μας εκτιμά την στάση των δύο και το θάρρος που απέδειξαν, αψηφώντας το πολιτικό και πελατειακό κόστος.

Παρακάτω δημοσιεύουμε σχόλιο του κ. Γιάγκα, το οποίο ανάρτησε κάτω από το τελευταίο δημοσίευμα:

“Κύριε Βαμβακόπουλε,

Το πρόβλημα είναι ότι η δημοτική αρχή δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς που έχει ψηφίσει το Δημοτικό συμβούλιο κατά καιρούς και αφορούν τη λειτουργία της Ελ. Βενιζέλου, τις πλατείες, τα πεζοδρόμια, τους πεζόδρομους, την καθαριότητα και τις καταλήψεις των ελεύθερων χώρων.

Και όταν τους εφαρμόζει, δεν τους εφαρμόζει προς όλους αλλά πάντα με διακρίσεις.

Μιχάλης Γιάγκας”