Ολόκληρη εκστρατεία της ΔΕΔΔΗΕ για έναν απλήρωτο μικρό λογαριασμό!!! Έκοψαν το ρεύμα και το ένωσαν ξανά!!!

Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η ΔΕΔΔΗΕ το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουνίου προκειμένου να κόψει το ρεύμα συμπολίτη μας, ο οποίος είχε καθυστερήσει να πληρώσει ένα λογαριασμό της ΔΕΗ ύψους 350 ευρώ!!!

Γερανοφόρο, σκάλες, βανάκι, συνεργείο τεχνικών και οδηγοί, κατέκλυσαν τη διασταύρωση Κουντουριώτη και Παλαιών Πολεμιστών, καθυστερώντας και τα δρομολόγια της συγκοινωνίας, αφού κάθε φορά που εμφανιζόταν λεωφορείο, το γερανοφόρο μάζευε τις βάσεις του, έκανε στην άκρη και αφού πέρναγε το λεωφορείο, άντε ξανά στήσιμο και πάμε από την αρχή.

Οι τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ ρωτούσαν τους γείτονες, αν το ακίνητο κατοικείτο γιατί έρχονται, υποστήριξαν, να μετρήσουν το ρολόϊ και δεν τους ανοίγει κάποιος να μπούνε.

Στήθηκε λοιπόν η επιχείρηση με το τεράστιο γερανοφόρο, αποσύνδεσαν οι τεχνικοί το ρεύμα και τη στιγμή εκείνη εμφανίστηκε στο μπαλκονάκι του ο καταναλωτής και ρώταγε τους γείτονες εάν έχουν ρεύμα.

Τότε πρόσεξε, πως από την άλλη πλευρά του σπιτιού (είναι γωνιακό), το σκηνικό με τα οχήματα και τους τεχνικούς.

Του εξήγησαν το λόγο που έκαναν τη διακοπή και επικοινώνησαν με τα κεντρικά στο Περιστέρι.

Ο συμπολίτης μας τους έδωσε εξηγήσεις και αιτιολογημένες διευκρινήσεις και οι τεχνικοί πήραν εντολή να ενώσουν πάλι το ακίνητο με το ηλεκτρικό.

Άντε ξανά το γερανοφόρο να κλείνει την Παλαιών Πολεμιστών, να δημιουργείται ξανά κυκλοφοριακό αλλαλούμ και να αποχωρούν μετά την επανασύνδεση, γερανοφόρο, τεχνικοί και βανάκι, για τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως ακούσαμε…

Όπως φαίνεται και στις φωτό στο σημείο αυτό υπάρχει ένας τεράστιος ευκάλυπτος, του οποίου τα υψηλότερα αλλά και τα πλαϊνά κλαδιά  του ακουμπούν  το σιδερένιο πυλώνα της ΔΕΗ.

Επί δύο χρόνια, ο Δήμος δεν έχει κατορθώσει να εξυπηρετηθεί από τη ΔΕΗ με κάποιο γερανοφόρο της, προκειμένου να κλαδευτεί το συγκεκριμένο δένδρο, όπως και άλλοι ευκάλυπτοι κοντά στο Α΄Γυμνάσιο.

Ήρθε όμως αυτό το τεράστιο ανυψωτικό, για να φτάσουν οι τεχνικοί το κουτί σύνδεσης του ρεύματος, που απέχει περίπου τέσσερα μέτρα από το έδαφος και θα μπορούσαν με μια απλή σκάλα που χρησιμοποιούν τα νοικοκυριά να αλλάξουν λάμπες στα μπαλκόνια τους, να φθάσουν και να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να προκαλέσουν σάλο, αναστάτωση και σχόλια από τους γείτονες…

Τέτοια σκάλα είχαν μαζί τους. Διακρίνεται στην οροφή του μπλε βαν της ΔΕΔΔΗΕ, που είναι σταθμευμένο μπροστά από το ακίνητο…

 Γείτονες που δεν ήξεραν τα πως και τα γιατί και χρειάστηκε ο ιδιοκτήτης να τους εξηγήσει πως καθυστέρησε να πληρώσει το λογαριασμό ύψους 350 ευρώ!!! και στήθηκε ολόκληρη εκστρατεία…