Ο Δήμος να κάνει τη δουλειά του – Τέρμα στην αδιαφορία!!!

Τις τελευταίες ημέρες γράφουμε σχετικά με την κατάσταση που προκαλεί πλυντήριο αυτοκινήτων στην Ελ. Βενιζέλου, με την κατάληψη του πεζοδρομίου από τα οχήματα που πάνε σε αυτό για πλύσιμο, τα ηλεκτροφόρα καλώδια που είναι “χύμα” στο πεζοδρόμιο και οι πεζοί να αναγκάζονται να πηδάνε από πάνω τους, όχι όμως τα καροτσάκια με τα μωρά που αναγκαστικά περνούν από πάνω τους, με τους όποιους κινδύνους.

Τους διαβάτες που πιτσιλιούνται από τα νερά του πιεστικού που πλένει τα αμάξια, το πεζοδρόμιο που έχει υποχωρήσει και άλλες πλάκες έχουν θρυμματιστεί από το βάρος των οχημάτων κυρίως και είναι κατάμαυρες από τα λάστιχα και τα λάδια των οχημάτων Πεζοδρόμιο που ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ εμείς οι κάτοικοι με τους φόρους και τα Δημοτικά τέλη.

Πλάκες ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για τους πεζούς, τις μητέρες με τα καροτσάκια των βρεφών τους τους, τους γέροντες, τους πάντες.

Πεζοδρόμιο ΠΑΓΙΔΑ!!!

Γράφουμε για τους πεζούς που αναγκάζονται να κατεβαίνουν στην Ελ. Βενιζέλου προκειμένου να πάνε στις δουλειές τους αφού πολλές φορές δεν υπάρχει χώρος αφού τα πάντα είναι κατειλημμένα από οχήματα.

Γράφουμε και ζητάμε από το Δήμο να κάνει τη δουλειά του.

Ο Δήμος όμως ΑΠΩΝ.

Πουθενά! Καμία παρέμβαση!

Κανένα ενδιαφέρον και η κατάσταση συνεχίζεται με τις αυθαιρεσίες της επιχείρησης.

ΔΕΝ θέλουμε να πιστέψουμε πως η ΠΑΘΗΤΙΚΗ, μη πιεστική και καθόλου πειστική στάση του Δήμου, έχει να κάνει επειδή την επιχείρηση έχει άτομο, που έχει σχέση με το Δήμο και μέσω μηνυμάτων που μας έστειλε υποστηρίζει πως είναι ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου και μας ζήτησε να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και εμείς του αρνηθήκαμε, (τα μηνύματα είναι αποθηκευμένα).

Του ζητήσαμε να μας στείλει  ότι θέλει γραπτά.

Πάντως πληροφορίες μας αναφέρουν, πως ιδιοκτήτης φέρεται να είναι άλλο πρόσωπο, το οποίο όμως έχει σχέση με άτομα του Δήμου.

Είναι όντως έτσι;

ΕΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε ο Δήμος ΔΕΝ είναι δίκαιος απέναντι σε όλους τους Δημότες και  επαγγελματίες και κάνει τα ΣΤΡΑΒΑ τα μάτια σε ορισμένους.

ΕΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο θα αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για μια σειρά από εκτιμήσεις και τη στάση μας απέναντι στη Δημοτική Αρχή.

ΑΣ μας διαψεύσει η Διοίκηση του Δήμου με τις πράξεις της.