» Απαράδεκτη κατάσταση στο πεζοδρόμιο της Βενιζέλου. Μόνο στο Δήμο μας ΜΠΟΡΕΙ να συμβεί…

Απαράδεκτη κατάσταση στο πεζοδρόμιο της Βενιζέλου. Μόνο στο Δήμο μας ΜΠΟΡΕΙ να συμβεί…

 

Την αγανάκτησή της μας μετέφερε μητέρα, που ήθελε να περπατήσει με το βρέφος της σε καροτσάκι, στο πεζοδρόμιο της κεντρικής μας λεωφόρου στο ύψος μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Κανάρη, για να πάει σε καταστήματα, να δει τις βιτρίνες και πιθανότατα να ψωνίσει.

Επί της Ελ. Βενιζέλου λειτουργεί εδώ και χρόνια, το πλυντήριο αυτοκινήτων, το οποίο εκτός των άλλων καταλαμβάνει ολόκληρο το πεζοδρόμιο προκειμένου να πλύνει τα αμάξια, αδιαφορώντας για τους περαστικούς και το σάλο που προκαλεί στους πεζούς.

Η συμπολίτισσά μας αναγκάστηκε  να κατέβει με το καροτσάκι με το μωρό στο οδόστρωμα της  Βενιζέλου ανάμεσα στα οχήματα που κινούνταν σε αυτήν για να πάει στον προορισμό της.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 7 Ιουνίου και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 8 η ώρα το βραδάκι.

Βέβαια το φαινόμενο αυτό δεν ήταν τυχαίο ούτε συνέβη για πρώτη φορά.

Μάλιστα υπάρχουν και παράπονα από περαστικούς πως “δέχονται” και τη δροσιά από το πιεστικό που οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν στο πλυντήριο για να πλένουν τα οχήματα.

Το πεζοδρόμιο κατειλημμένο από Ι.Χ. επιβατικό. Ένα μέρος του οχήματος που πλένεται εξέχει στην Ελευθερίου Βενιζέλου και ο χώρος για τους πεζούς ελάχιστος.

Ο Δήμος γνωρίζει αυτό που συμβαίνει επί χρόνια, αλλά δεν κάνει τις απαραίτητες συστάσεις και δεν βάζει κάποια τάξη.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό στο κεντρικότατο αυτό σημείο της πόλης;

Είναι δυνατόν να αναβαθμιστεί το Εμπορικό μας κέντρο με τέτοιες καταστάσεις;

Είναι εικόνα σύγχρονης ανθρώπινης πόλης και Δήμου που προσέχει τους δημότες του και την αναβάθμιση της Εμπορικής Επιχειρηματικότητας;

Η κατάσταση του πεζοδρομίου απελπιστική. Έχει “κάτσει” σε ορισμένα σημεία.

Είναι επικίνδυνο να το διαβεί κάποιος, όταν το πλυντήριο δεν λειτουργεί και είναι ελεύθερο, από τα προς πλύσιμο οχήματα.

Ας το επισκευάσει ο Δήμος και να τα χρεώσει στους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης μας…

Τι να πούμε; Τι να γράψουμε;

Πιθανόν να χάσουμε και τα λόγια μας…

Βλέπετε ο Δήμος εξάντλησε την αυστηρότητα του, επέβαλε την τάξη και αναβάθμισε την πόλη μας, πετώντας τις ζαρντινιέρες συμπολίτη μας, με τα φυτά που είχε στο πεζοδρόμιο, στην άλλη πλευρά της Βενιζέλου…

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!