» Σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου, τα συλλαλητήρια για τη Mακεδoviα σε 25 πόλεις όλης της Ελλάδας

Σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου, τα συλλαλητήρια για τη Mακεδoviα σε 25 πόλεις όλης της Ελλάδας

 

Μήνυμα προς την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε συμφωνία με τα Σκόπια, που θα περιλαμβάνει ονομασία που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» και ταυτόχρονη αναγνώριση «μακεδονικής» εθνικής ταυτότητας και γλώσσας στους γείτονες, φιλοδοξεί να στείλει η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» στα τοπικά συλλαλητήρια που διοργανώνονται σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 19:30΄, σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας, και όχι μόνο, που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές 13 που είχαν ανακοινωθεί.

«Οι πόλεις που θα γίνουν συλλαλητήρια έφτασαν τις 25. Στις πρώτες 13 που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια έγινε συνεννόηση της «Επιτροπής Αγώνα» με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές οι οποίες στήριξαν εξ αρχής την προσπάθεια.

Το ίδιο συμβαίνει και με τοπικές Μητροπόλεις που πραγματοποιούν μεγάλο αγώνα και παρακινούν τον κόσμο να παρευρεθεί στην κοντινότερη πόλη που θα γίνει συλλαλητήριο» λέει στο protothema.gr ο κ. Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, επισημαίνοντας πως: «Η διασπορά των συλλαλητηρίων δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους και του πιο απομακρυσμένου σημείου της Ελλάδας να ξεσηκωθούν και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην υπεράσπιση της Ιστορίας και του μέλλοντος της Μακεδονίας μας».

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΒΑΦΤΗΣΙΑ

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε την αναγραφή της ονομασίας MACEDONIA, στα επίσημα έγγραφα Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, με το Δήμο μας συνδιοργανωτή, την περασμένη εβδομάδα και τη γενική κατακραυγή που “φάγαμε” από δεκάδες Μ.Μ.Ε. πανελλαδικά.

Την αποκάλυψη της αναγραφής MACEDONIA στα έγγραφα, έκανε η εφημερίδα μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” και παραχώρησε φωτογραφικό υλικό από αυτά, σε άλλες εφημερίδες της πόλης μας και σε όποιον άλλον της ζητήθηκε, με αποτέλεσμα το υλικό μας στη συνέχεια να δημοσιοποιηθεί πανελλαδικά.

Σημειώνουμε επίσης πως επτά ημέρες από τότε ΔΕΝ έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο μας να εκφράζει τουλάχιστον την δυσαρέσκειά του,  την αντίθεσή του ή την λύπη του για το συμβάν.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Μ.Μ.Ε. ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ MACEDONIA, ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!