Μαυροκουκουλάκης: “Θα ήθελα να σας μεταφέρω την ικανοποίηση και την χαρά όσων συμμετείχαμε”

Λάβαμε από τον συμπολίτη μας κ. Γιώργο Μαυροκουκουλάκη την παρακάτω επιστολή που αφορά τη χθεσινή προσπάθεια συμπολιτών μας να καθαρίσουν το βουνό.

Σημειώνουμε πως ο κ. Μαυροκουκουλάκης είναι εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία για την χθεσινή εθελοντική ενέργεια.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ

“Με αφορμή τον εθελοντικό καθαρισμό που έγινε στην περιοχή του Πάνθεον (Αγ. Βαρβάρα) την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, θα ήθελα να σας μεταφέρω την ικανοποίηση και την χαρά όσων συμμετείχαμε.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τα αποτελέσματα, αφού η απόκριση από τα social media και τον ηλεκτρονικό τύπο είναι αρκετά διευρυμένη.

Το πιο συναρπαστικό κατά την γνώμη μου είναι ότι μέσα από αυτή την απλή δράση, δίνεται η ευκαιρία να λάβουμε ένα μήνυμα όλοι μας:

– Οι δημότες να κατανοήσουμε ότι είναι εφικτό να έχουμε ένα ρόλο πιο ενεργό στην διαμόρφωση της Πόλης που ζούμε οι ίδιοι και τα δικά μας πρόσωπα. Δεν είναι απαραίτητο να περιμένουμε συνέχεια τους “άλλους”. Μπορούμε να συμβάλουμε και “εμείς”!

– Οι υπεύθυνοι καθαριότητας να εξετάσουν αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των υπηρεσιών τους.

– Όσοι ασχολούνται με τα κοινά (Δήμος και Δημοτικοί σύμβουλοι ΟΛΩΝ των παρατάξεων) να πιστέψουν ότι μπορούν να παρακινήσουν τους Πολίτες να είναι πιο κοντά, ενώ παράλληλα να αφιερώσουν ακόμα περισσότερο χρόνο σε δημιουργική σκέψη, με σκοπό να προτείνουν εφικτές προτάσεις και εφαρμόσιμες λύσεις.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Μαυροκουκουλάκης”

Σημ.”Π”: Σημειώνουμε πως από εχθές που συγκεντρώθηκαν οι σακούλες με τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν από τους συμπολίτες μας, αυτές παραμένουν εκεί.

Δεν πέρασε κανένα φορτηγό του Δήμου να τις μαζέψει, ούτε είδαμε από το Δήμο κάποιο Δελτίο Τύπου ή Ανακοίνωση που να συγχαίρει τους συμπολίτες μας για την πρωτοβουλία τους.