Ναι στα νέα αθλητικά έργα… αλλά να συντηρούνται και τα υπάρχοντα

Με ιδιαίτερα θετικά σχόλια οι συμπολίτες μας υποδέχτηκαν την είδηση που γράψαμε την Κυριακή 3 Ιουνίου και αφορούσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας για κατασκευή υπαίθριων αθλητικών έργων στα Ο.Τ. 668 και 669, (απέναντι από Δημοτικό Αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”, στην οδό Π. Π. Γερμανού).

Ένα έργο σχεδιασμένο από παλιά, αλλά απ΄ότι δείχνουν τα γεγονότα θα κατασκευαστεί από τη σημερινή Δημοτική Αρχή της πόλης μας.

Οι κάτοικοι  επί πολλά χρόνια άκουγαν για το έργο αυτό αλλά τώρα υπάρχει η βεβαιότητα πως θα πραγματοποιηθεί.

Το έργο «Κατασκευή υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου στα ΟΤ 668, 669 ∆ήµου Αγίας Βαρβάρας» θα υλοποιηθεί από το ∆ήµο Αγίας Βαρβάρας και θα χρηµατοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής σύµφωνα µε την προγραµµατική σύµβαση του έργου και είναι και προϋπολογισµού 600.000,00€.

Κανένας φυσικά δεν μπορεί να είναι αντίθετος με το παραπάνω έργο.

Υπάρχει μόνο ένας προβληματισμός: Με τα άλλα αθλητικά έργα και γηπεδάκια που υπάρχουν στην πόλη μας και είναι εγκαταλελειμμένα τι θα γίνει. Δεν πρέπει κάποια στιγμή να επισκευαστούν και να δοθούν σε χρήση;

Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά δύο γηπεδάκια που είναι σε κακή κατάσταση επί χρόνια και ο Δήμος δεν έχει φροντίσει να επισκευαστούν, ώστε να μπορούν νέοι και παιδιά να αθληθούν, ιδιαίτερα τώρα που κλείνουν τα σχολεία και θα έχουν περισσότερο χρόνο για αθλητισμό και παιχνίδι.

Ναι, να γίνουν νέα Αθλητικά έργα στην πόλη μας, αλλά να συντηρούμε παράλληλα και τα υπάρχοντα.

Οι φωτογραφίες είναι από τα γήπεδα, στην Μαρίνου Αντύπα, εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ, και στο τέρμα της οδού Δεληγιάννη, πάνω ακριβώς από το Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, δεν υπάρχουν ΤΑΜΠΛΟ.