Σε ενωτικό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση του Συλλόγου Ηπειρωτών – Πρόεδρος η κ. Νίκη Σιαραμπή

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε την Κυριακή 3 Ιουνίου, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ” σε απόλυτα ενωτικό κλίμα και αποφάσισε ομόφωνα τη σύνθεσή του.

Η θητεία του είναι διετής έως τον Ιανουάριο του 2020 και είναι το πρώτο εκλεγμένο Δ.Σ. στην ιστορία του νεοσύστατου Συλλόγου.

Πρόεδρος :  Σιαραμπή Νίκη

Αντιπρόεδρος : Γεωργόπουλος Νίκος

Γραμματέας: Μπαντούνα Σταυρούλα

Ταμίας: Μανδέκη Αγγελική

Ειδικός Γραμματέας: Τσεκούρας Αθανάσιος  (με αρμοδιότητες Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων).

Πρώτοι στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η περαιτέρω γνωστοποίηση ύπαρξης του Συλλόγου και η εγγραφή νέων μελών, η εύρεση στέγης για τα γραφεία και τις δραστηριότητές του, η χρηστή διαχείριση πόρων και περιουσιακών στοιχείων που θα εξευρεθούν από εκδηλώσεις, δωρεές, ενισχύσεις κλπ. πόρους, η διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης, η οργάνωση ομάδων εργασίας, πολιτισμού, χορευτικών κ.α.

Σύντομα θα ανακοινωθούν αναλυτικά περισσότερα για τα σχέδια και τον προγραμματισμό του Συλλόγου.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Σύλλογο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ.: 6938297004 (Σιαραμπή Νίκη), 693 7468346‬ (Γεωργόπουλος Νίκος) και 6944892979 (Τσεκούρας Αθανάσιος).

Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το κ. Κουφόπουλο Γεώργιο, υπεύθυνο του γνωστού αρτοζαχαροπλαστείου “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» της πόλης μας, για την ευγενική του χορηγία να προσφέρει καφέ, αναψυκτικά και βουτήματα στα μέλη του συλλόγου μας κατά τη διάρκεια της Γ. Συνέλευσης και των πρώτων μας εκλογών!