» Κουκλοθέατρο και Έκθεση δημιουργιών από ανακυκλώσιμα υλικά

Κουκλοθέατρο και Έκθεση δημιουργιών από ανακυκλώσιμα υλικά

Κυριακή 3 Ιουνίου ΗΜΕΡΑ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και στο Δημοτικό κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” μικροί και μεγάλοι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Κουκλοθέατρο με θέμα το περιβάλλον, αλλά και Έκθεση Καλλιτεχνικών δημιουργημάτων από ανακυκλώσιμα υλικά από την ομάδα χειροτεχνίας των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 5 Ιουνίου, τις ώρες 10:00 με 14:00.

Άλλη μία Έκθεση “τρέχει” από αύριο για ένα διήμερο στο Κέντρο Εικαστικών του Δήμου με δημιουργίας που απευθύνονται κυρίως στα παιδιά, από ανακυκλώσιμα επίσης υλικά.

Η Έκθεση στο Κέντρο που βρίσκεται Γληνού & Νάξου, στην κάτω Αγία Βαρβάρα (τέρμα Μαρίνου Αντύπα) θα λειτουργεί 5 μ.μ. με 8 μ.μ.

Η διευθύντρια του Δήμου μας κ. Σερμέα Ελένη ακρογωνιαίος λίθος (πολύτιμος) των πολιτιστικών αλλά και πολλών άλλων δραστηριοτήτων του Δήμου, μας εξήγησε την προσπάθεια που γίνεται από τις μικρές ηλικίες έως και τις μεγαλύτερες, προκειμένου να μάθουμε να σεβόμαστε και να προσέχουμε το περιβάλλον.

“Το περιβάλλον είναι πηγή ζωής και η προστασία του θα μας εξασφαλίσει καλύτερης ποιότητας ζωή”, μας δήλωσε.

Την παράσταση Κουκλοθέατρου την παρακολούθησαν αρκετοί συμπολίτες μας και τα μικρά το καταυχαριστήθηκαν.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!