» Σιαραμπή: “Η αναφορά της FYROM σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, προκαλεί”

Σιαραμπή: “Η αναφορά της FYROM σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, προκαλεί”

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε από την αναγραφή στα επίσημα έγγραφα του Συνεδρίου που έγινε στην πόλη μας, από ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, Δήμο και ΕΕΤΑΑ και αφορούσε τις δράσεις ομάδων κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, λάβαμε από την Δημοτική Σύμβουλο της πόλης κ. Σιαραμπή την ακόλουθη δήλωση:

“Είναι λυπηρό μια ευγενική προσπάθεια που κατέβαλαν συμπολίτες μας, μέσα από την εθελοντική ομάδα δράσης κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, να αμαυρώνεται από παραλείψεις των διοργανωτών, οι οποίες προκαλούν το Δημόσιο και Εθνικό μας αίσθημα.

Η αναφορά της FYROM σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, προκαλεί και επιβάλλει στο μέλλον να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί απέναντι σε τόσο σοβαρά εθνικά ζητήματα!

Λυπάμαι σαν κάτοικος αυτής πόλης μας, που σήμερα ολόκληρη η Ελλάδα, μας σχολιάζει και μας κατακρίνει, ιδιαίτερα σε αυτό το κρίσιμο σημείο που βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ των δύο κρατών για την ονομασία του, εμείς να είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι.

ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ

Δημ. Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας”

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!