» Συγγνώμη από το Στρασβούργο για το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” – Δελτίο Τύπου που ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ!!!

Συγγνώμη από το Στρασβούργο για το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” – Δελτίο Τύπου που ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ!!!

 

Λάβαμε από τους Διοργανωτές του  χθεσινού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας και ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ στα επίσημα ΕΓΓΡΑΦΑ η FYROM, σαν “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, στο οποίο χαρακτηρίζετε και ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ!!!

Το Δελτίο Τύπου μας εστάλη από το Δήμο την Παρασκευή 1η Ιουνίου.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να το ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ!!!

Στο τέλος του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ υπάρχει μια συγγνώμη από τη Γενική Γραμματέα της ALDA κ. Antonella Valmorbida,  και είναι το μόνο που δημοσιεύουμε:

“…Αναφορικά με την αστοχία στην προσφώνηση της επίσης συμμετέχουσας χώρας ΠΓΔΜ, η Γενική Γραμματέας της ALDA κ. Antonella Valmorbida, εξέφρασε τη λύπη και τη συγγνώμη της για το λάθος με επιστολή που απέστειλε στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας και τον ΕΟΕΣ Αμφικτυονία.

Συγκεκριμένα, η κ. Valmorbida αναφέρει «Με την ιδιότητά μου ως Γενική Γραμματέας της ALDA αναγνωρίζω το λάθος μας στην παραγωγή του πληροφοριακού υλικού για το έργο URGENT και συγκεκριμένα σε σχέση με την ονομασία της ΠΓΔΜ. Η ALDA έχει πολλά παλαιά και δραστήρια μέλη στην Ελλάδα και τιμούμε τη συνεργασία με τις ελληνικές τοπικές και περιφερειακές αρχές και την κοινωνία των πολιτών.

Λυπούμεθα ειλικρινά για το λάθος και είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα επηρεάσει την τρέχουσα και μελλοντική μας συνεργασία».”

ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ … ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!