Και εκτός Αγίας Βαρβάρας η αναφορά “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στο Συνέδριο στην πόλη μας…

 

Και δημοσιογραφικά μέσα εκτός Αγίας Βαρβάρας, με μεγάλη εμβέλεια, ασχολήθηκαν με το Συνέδριο που έγινε στην πόλη μας, όπου τα ΣΚΟΠΙΑ στο επίσημο πρόγραμμα του, αναφέρονταν σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε απόσπασμα:

“Διακρατικό Συνέδριο στην Αγία Βαρβάρα Αττικής με τη συμμετοχή της… «Μακεδονίας»!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 31.05.2018 | 23:15 NEWSIT NEWSROOM

“Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου URGENT (Urban Regenaration: European Network of Towns) που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρώπη για τους Πολίτες, στην αίθουσα εκδηλώσεων της… Στέγης Ποντίων Αγίας Βαρβάρας Αττικής!

Τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόρκι Ιβάνοφ εξέφραζε την αντίθεσή του στη χρήση της νέας ονομασίας της ΠΓΔΜ «έναντι όλων», και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ δήλωνε πεπεισμένος ότι Ελλάδα και ΠΓΔΜ είναι πιο κοντά από ποτέ σε λύση, κάποιοι στην Ελλάδα βάφτισαν την ΠΓΔΜ… «Μακεδονία».

Σε συνέδριο που φιλοξενήθηκε σήμερα στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, και διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και την ΕΕΤΑΑ, τα Σκόπια αναφέρονταν στα επίσημα έγγραφα ως «Μακεδονία»!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου URGENT (Urban Regenaration: European Network of Towns) και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες». Για τη σημειολογία, αξίζει ίσως να αναφερθεί ότι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της… Στέγης Ποντίων Αγίας Βαρβάρας Αττικής!…”

ΠΗΓΗ: NEWS.IT