Δήλωση του Γραμματέα της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Πουλάκη για το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

Λάβαμε από τον κ. Γιάννη Πουλάκη Γραμματέα της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας, την παρακάτω δήλωση, σχετικά με το θέμα που προέκυψε και αποκάλυψε η εφημερίδα μας σήμερα το μεσημέρι και έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Αφορά την αναγραφή στο επίσημο έντυπο πρόγραμμα του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε από την “ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ” στην πόλη μας, της αποστολής της FYROM ως “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΑΚΗ

“Γραμματέας ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγ. Βαρβάρας: «H διοίκηση Καπλάνη ξεχρεώνει γραμμάτια του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω Ανθελληνικών Παραστάσεων»

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η δήλωση του γραμματέα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ της πόλης μας Γιάννη Πουλάκη για την εκδήλωση της «Αμφικτυονίας» που παρουσιάστηκε στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας «ο Φάρος». Με λακωνικό τρόπο ούτε λίγο ούτε πολύ σημειώνει πως η διοίκηση Καπλάνη ήδη ξεχρεώνει τα πρώτα της «γραμμάτια» από την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αυτό το διάστημα που στην χώρα μας και σε όλο τον κόσμο γίνονται συζητήσεις και συλλαλητήρια από Έλληνες και Έλληνες ομογενείς για να μην καπιλευτεί η γειτονική χώρα το όνομα της Μακεδονίας, στην Αγία Βαρβάρα η Δημοτική Αρχή δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να βάζει φρένο σε αυτούς που προσβάλλουν την ιστορία μας.

Οι Έλληνες συνηθίζουμε να λέμε «Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι».

Το ότι μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση όπως αυτή της Αμφικτυονίας , αυτοπροσδιόρισε ως Μακεδόνες τους Σκοπιανούς ομιλητές της και τα Σκόπια ως Μακεδονία σε έναν ιστορικό Ποντιακό Σύλλογο εντός των συνόρων μας φανερώνει πως οι καινούριες σφιχτές φιλίες του κ. Καπλάνη φέρνουν και το τίμημα τους στην πόλη μας.

Εύχομαι όλο το παραπάνω «Τσίρκο» που στήθηκε στην πόλη μας να ήταν απλά ένα λάθος, αν και νομίζω πως ήταν η πρώτη εξόφληση του χρίσματος της διοικούσας παράταξης».”