» Διακρατικό Συνέδριο στην πόλη μας με τη συμμετοχή της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

Διακρατικό Συνέδριο στην πόλη μας με τη συμμετοχή της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

Την Πέμπτη 31 Μαΐου φιλοξενήθηκε στην πόλη μας συνέδριο που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και την ΕΕΤΑΑ.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν η μεταφορά εμπειριών από εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν οι ομάδες εθελοντών πολιτών στις χώρες τους, όπως αυτή στην πόλη μας πριν λίγο καιρό, με στόχο την πάταξη του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων.

Το συνέδριο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων της πόλης μας “Ο ΦΑΡΟΣ”.

Οι εργασίες του Συνεδρίου άνοιξαν με χαιρετισμό του Αντιδημάρχου κ. Λεωτσάκου, εκ μέρους του Δήμου, προς τους συνέδρους και ακολούθησαν ομιλίες από εκπροσώπους των κρατών που συμμετέχουν.

Στον χώρο υπήρχαν ταμπλό με φωτογραφίες από εκδηλώσεις και στιγμιότυπα από τον τρόπο ζωής και της καθημερινότητας στη χώρα μας και τα φιλοξενούμενα κράτη.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων από δέκα κράτη, μεταξύ των οποίων και από τα Σκόπια.

Μόνο που στο επίσημο πρόγραμμα που ήταν αναρτημένο και μοιράζοταν σε έναν φάκελλο με διάφορα άλλα έντυπα, εκεί τα Σκόπια αναφέρονταν, όπως και ο ομιλητής τους ως ΜΑCEDONIA!!!

Πρωτοπορία στο Δήμο μας.

Λύθηκε το Σκοπιανό ζήτημα!!!

Μπράβο στους διοργανωτές!!! Συγχαρητήρια!!!

 

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!