Κάλεσμα – πρωτοβουλία συμπολίτη μας, να καθαρίσουμε το βουνό, την Κυριακή 3 Ιουνίου

 

Λάβαμε από τον συμπολίτη μας κ. Γιώργο Μαυροκουκουλάκη, ανοικτή επιστολή προς τους κατοίκους της πόλης μας, με την οποία μας καλεί να συμμετάσχουμε την Κυριακή 3 Ιουνίου, σε μια προσπάθεια καθαρισμού του βουνού γύρω από το αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ”.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Μαυροκουκουλάκη και τον ρωτήσαμε εάν είναι προσωπική δική του πρωτοβουλία ή εάν έχει έρθει σε συνεννόηση με κάποιους φορείς ή ομάδες ατόμων για την  προσπάθεια αυτή.

Μας δήλωσε πως είναι αποκλειστικά δική του σκέψη και δεν έχει σκοπό να έρθει σε επικοινωνία με φορείς ή άλλους παράγοντες.

“Ανέβηκα στο βουνό το απόγευμα να κάνω μία βόλτα και είδα αυτό το χάλι που υπάρχει εκεί. Το πιο ωραίο σημείο της πόλης μας μέσα στο σκουπίδι. Καλώ τους συμπολίτες μας να έρθουν την Κυριακή και να βοηθήσουν” κατέληξε.

Παρακάτω δημοσιεύουμε το κάλεσμά του και φωτογραφίες που μας έστειλε:

“Την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 9:00 – 13:00 ας φέρουμε ο καθένας μας ΜΙΑ σακούλα σκουπιδιών και ας μαζέψουμε εθελοντικά κάποια από τα πλαστικά που υπάρχουν για να βοηθήσουμε να αναπνεύσει ο πανέμορφος χώρος γύρω από το Πάνθεον!

Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι!!!

Μικροί, μεγάλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί, Ενώσεις Γονέων, Σύλλογοι & Επαγγελματίες της πόλης, Τοπικός Τύπος/Ηλεκτρονικά μέσα, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου (όλων των παρατάξεων) ας μεταδώσουν αυτή την ενέργεια αλλά κυρίως να την στηρίξουν με την προσωπική τους εργασία.

10-15 λεπτά αρκούν για να μαζέψουμε ο καθένας μας 1 σακούλα και να δώσουμε ανάσα σε αυτή την όαση της Αγ. Βαρβάρας!

Γιώργος Μαυροκουκουλάκης”