» Συνεχίζεται η συνεργασία του ΠΟΛΥΝΙΚΗ με τον Ηλία Στρατικόπουλο

Συνεχίζεται η συνεργασία του ΠΟΛΥΝΙΚΗ με τον Ηλία Στρατικόπουλο

Ανανεώθηκε για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο η απόλυτα πετυχημένη συνεργασία του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας με τον καταξιωμένο Coach Ηλία Στρατικόπουλο.

Η παραμονή του πολύπειρου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου για 4η χρονιά αποτελεί την απόλυτη εγγύηση για άριστη δουλειά και ακόμη μεγαλύτερη αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία, σαν βοηθός προπονητή, και με τον Coach Θοδωρή Πολίτη η παρουσία του οποίου ήταν καταλυτική στην πετυχημένη αγωνιστική περίοδο η οποία με την ολοκλήρωση της βρήκε τον Πολυνίκη να συμμετέχει στα Play Offs Ανόδου και να τερματίζει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η Διοίκηση του Συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες της ομάδος, οι οποίοι στο σύνολο τους επιθυμούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον σύλλογο, ενώ ταυτόχρονα καταβάλλονται προσπάθειες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!