Οι γονείς του Γ΄ Γυμνασίου συγχαίρουν μαθητές τους για πρωτιά στο ΣΚΑΚΙ

Η εφημερίδα μας έγραφε πριν λίγες ημέρες, για την πρωτιά που πήρε στο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ, το οποίο διεξήχθη στο Δήμο Αιγάλεω, η Ομάδα του 3ου Γυμνασίου της πόλης μας στην ομαδική βαθμολογία.

Σχετικά με τη διάκριση αυτή των μαθητών της πόλης μας, ο Σύλλογος Γονέων του παραπάνω Σχολείου έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Άλλη μία διάκριση για το σχολείο μας το οποίο κατέλαβε με 8 βαθμούς την πρωτιά μεταξύ των γυμνασίων που έλαβαν μέρος στο 15ο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των δήμων Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγίας Βαρβάρας.

Οι μαθητές του σχολείου μας Αλέξανδρος Άρατος (Β’ Γυμνασίου), Ντούλε Αλέξανδρος και Μέξας Παντελής (Γ’ Γυμνασίου) κέρδισαν με το σπαθί τους!!!

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους γονείς και στους δασκάλους τους!!!

Tο σκάκι είναι μια δημιουργική ενασχόληση για τα παιδιά μας καθώς τα βοηθά να αναπτύξουν συστηματικά σημαντικές αρετές και ικανότητες όπως η οργάνωση, ο σχεδιασμός, η προνοητικότητα, η υπομονή, η επιμονή, η μαχητικότητα, η δημιουργική φαντασία. Θα έπρεπε να είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και να διδάσκεται στο δημόσιο σχολείο.

το δ.σ.

του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Αγ. Βαρβάρας”