» Γιάγκας – Σαββίδης συμφωνούν … ότι διαφωνούν, για συνεργασία στις εκλογές!!!

Γιάγκας – Σαββίδης συμφωνούν … ότι διαφωνούν, για συνεργασία στις εκλογές!!!

Πρόσφατα τοπική εφημερίδα σε στήλη με παραπολιτικά σχόλια έγραψε πως ο κ. Γιάγκας πλησίασε δύο νυν Αντιδημάρχους της πόλης μας και τους ζήτησε να συνεργαστούν εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών με το συνδυασμό του “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”.

Ο ένας εκ των δύο Αντιδημάρχων που αναφέρονται στο δημοσίευμα, ο κ. Σαββίδης, συναντήθηκε πρόσφατα με τον κ. Γιάγκα στον προθάλαμο του “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, πριν την έναρξη των εκδηλώσεων των τμημάτων της Σχολής Χορού του Δήμου.

Χωρίς να τους ρωτήσουμε και οι ΔΥΟ έσπευσαν να μας διαψεύσουν, πως συνέβη οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση αυτών, με θέμα τη συνεργασία τους, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Μας δήλωσαν πως ο ένας εκτιμά τον άλλον, αλλά δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Μάλιστα επισφράγισαν τη συμφωνία τους, επί της διαφωνίας τους για κοινή κάθοδο, με θερμή χειραψία μπροστά στο φακό της “Προοδευτικής”.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!