“Το ταξίδι με το Χωροχρόνο”, ας μη τελείωνε ποτέ – Θα συνεχιστεί όμως και αύριο…και μεθαύριο…

Νύχτα μαγική με δεκάδες λαμπερά αστεράκια, τα παιδιά μας, να χορεύουν, να ζωγραφίζουν στη σκηνή, να μας ταξιδεύουν παντού, στο άγνωστο και στο γνωστό, στο  αληθινό και το παραμυθένιο.

“Το ταξίδι με το Χωροχρόνο”, όπως ονομάζονται οι φετινές εκδηλώσεις, ξεκίνησε και κανείς δεν ήθελε να τελειώσει.

Οι μαθητές της Σχολής Χορού του Δήμου, άνοιξαν απόψε Παρασκευή 18 Μαΐου τις τριήμερες εκδηλώσεις της, μαγεύοντας τους τυχερούς συμπολίτες μας που κατάφεραν και εξασφάλισαν πρόσκληση εισόδου στο Κατάμεστο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”.

Οι εκδηλώσεις της Σχολής είναι τα τελευταία χρόνια το Καλλιτεχνικό EVENT της περιόδου.

Προσεγμένες εκδηλώσεις και επαγγελματικές επιδόσεις από τα παιδιά.

Αποτέλεσμα της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τις καθηγήτριες της Σχολής με τη  συνεργασία, επίβλεψη και καθοδήγηση της Διευθύντριας της Σχολής κ. Ηρώς Καραγιώργη.

Σε ρόλο μαέστρου η κ. Καραγιώργη από ψηλά στο στούντιο με τις κονσόλες και τα πολύπλοκα μηχανήματα που διαχειρίζονταν δύο συνεργάτες της, συντόνιζε τα πάντα έχοντας το γενικό πρόσταγμα και τη λύση σε κάθε απρόοπτο συνέβαινε.

Στην αίθουσα συνεργάτες της φρόντιζαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δικών τους καθηκόντων και το πέτυχαν άψογα.

Οι αφανείς ήρωες της όλης προσπάθειας με πρωταγωνιστές φυσικά τα παιδιά μας.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης επισκέφθηκε το “στρατηγείο” που συντόνιζε φώτα, ήχο, ένταση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Καραγιώργη και τους συνεργάτες της.

Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης και ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος έδωσαν στα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά Διπλώματα.

Το Σάββατο 19 Μαΐου θα δοθούν δύο διαφορετικές παρουσιάσεις, στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”.

Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 18:30΄και η δεύτερη στις 20:30΄.