Χρυσό Μετάλλιο ο μαθητής του Β΄ Γυμνασίου Κωνσταντίνος Μαρκουλής

 

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας, της Γ’ τάξης, του Β΄Γυμνασίου της πόλης μας, Κωνσταντίνο Μαρκουλή, που μας έφερε το χρυσό μετάλλιο!

Στους σχολικούς αγώνες στίβου όλης της Γ’ Διεύθυνσης Αθήνας, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλής, λαμπρός μαθητής και απ΄ό,τι φαίνεται και αθλητής, ανέβασε το σχολείο μας στο βάθρο της πρώτης θέσης, στο αγώνισμα του άλματος εις μήκος, και γύρισε νικητής με το χρυσό μετάλλιο!

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε για την προσπάθειά σου και σου ευχόμαστε ολόθερμα, οι καθηγητές σου και οι συμμαθητές σου, να έχεις πάντα επιτυχίες και να κάνεις την οικογένειά σου, το σχολείο σου και την πόλη σου περήφανους!

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων
Η Διευθύντρια
Αλεξάνδρα Φέγγη

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΦΕΓΓΗ

Συγχαρητήρια στον μαθητή του σχολείου μας Κωνσταντίνο Μαρκουλή για το χρυσό μετάλλιο στους σχολικούς αγώνες στίβου στο άλμα εις μήκος!

ΜπράβοΚωνσταντίνε!

Με τη νίκη που μας έφερες, έκανες ένα σχολείο περήφανο! Εκτός από εξαιρετικός μαθητής είσαι και δυνατός αθλητής!

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΕΓΓΗ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Ο μαθητής μας Κωνσταντίνος Μαρκουλής, με ακέραιο χαρακτήρα, με εργατικότητα, με συνέπεια, με ταπεινότητα, με σοβαρότητα, με σεβασμό, χωρίς πολλά λόγια και με εξαιρετική (σε όλα τα επίπεδα) συμπεριφορά, αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στις καρδιές μας και στις σχολικές επιδόσεις του, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στους σχολικούς αγώνες στίβου όλης της Γ’ Διεύθυνσης Αθήνας!

Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια…τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ