«ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» για παιδιά – μαθητές Δημοτικών Σχολείων ηλικίας 6 – 12 ετών

Την πραγματοποίηση για μια ακόμη χρονιά, του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» για παιδιά – μαθητές Δημοτικών Σχολείων ηλικίας 6 – 12 ετών (δηλαδή να έχουν φοιτήσει στην Α΄ τάξη έως & ΣΤ΄ τάξη) και σε παιδιά δημοτών / κατοίκων μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αποφάσισε ο Δήμος μας .

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από συνεργάτες του Δήμου και θα περιλαμβάνει αθλητισμό, χορό, κατασκευές, μουσική και συναφείς δραστηριότητες.

Θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 18 Ιουνίου έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, (και ώρες 7.30 έως 14.00), στο χώρο των 1ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων και αναλόγως των δραστηριοτήτων θα γίνεται χρήση τόσο εσωτερικών χώρων (αίθουσες) όσο και του αύλειου χώρου.

Eιδικότερα θα γίνεται χρήση τριών ισογείων αιθουσών, της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, του αύλειου χώρου & των τουαλετών.

Ο Δήμος θα προσφέρει ελαφρύ πρόγευμα και τα παιδιά θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους παγούρι για νερό, καπέλο, να φοράνε άνετα ανοιχτόχρωμα ρούχα και πάνινα ή αθλητικά παπούτσια.

• Για την εγγραφή των παιδιών που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας θα πρέπει οι γονείς να συμπληρώνουν τις φόρμες:

Αίτησης, Δήλωσης και Ατομικής κάρτας Υγείας που θα δοθούν από το σχολείο τους και εκεί θα τις καταθέτουν.

• Για την εγγραφή παιδιών, κατοίκων ή δημοτών, που δεν φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, θα πρέπει οι γονείς να συμπληρώνουν τις φόρμες:

• Αίτησης, Δήλωσης και Ατομικής κάρτας Υγείας που θα παραλαμβάνουν από το Τμήμα Παιδείας (Αριστομένους 8, Αγία Βαρβάρα) και εκεί θα την καταθέτουν συνοδευμένη από Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ή λογαριασμό ΔΕΚΟ.

Με τη συμπλήρωση της αίτησης, το παιδί θα συμμετέχει αυτομάτως στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» και θα προσέρχεται την πρώτη ημέρα Δευτέρα 18-06-2018 χωρίς τηλεφωνική ειδοποίηση στο σχολείο που έχει δηλώσει.