» Καπλάνης: “Όχι άλλη βία και εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων στην Παλαιστίνη”

Καπλάνης: “Όχι άλλη βία και εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων στην Παλαιστίνη”

Όχι άλλη βία και εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων στην Παλαιστίνη.

Οι τραγικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εναντίον της μεταφοράς της ισραηλινής πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ μας προκαλούν αποτροπιασμό. Πολλές δεκάδες νεκροί μεταξύ τους και παιδιά από τα ισραηλινά πυρά, χιλιάδες οι τραυματίες.

Ο ΟΗΕ, η ΕΕ, όλα τα κράτη και οι πολίτες του κόσμου οφείλουν να παρέμβουν για να σταματήσουν άμεσα οι δολοφονίες των αμάχων.

Ως Δήμαρχος που συμμετέχει στο Αυτοδιοικητικό Δίκτυο Στήριξης του Παλαιστινιακού Ζητήματος, εκφράζω την αλληλεγγύη μου στον Παλαιστινιακό λαό που διεκδικεί με γυμνά χέρια απέναντι στην πάνοπλη βία το δικαίωμα στην πατρίδα του.

Μόνιμη ειρήνη στη Μέση Ανατολή μέσα από τη λύση δυο ανεξάρτητων κρατών σύμφωνα με τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Πρέπει επιτέλους να μπει ένα οριστικό τέλος σε αυτόν τον παραλογισμό, να ξεκινήσουν άμεσα συνομιλίες και διαπραγματεύσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η ειρηνική συνύπαρξη των δύο κυρίαρχων δημοκρατικών κρατών, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Διεθνούς Κοινότητας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ

Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!