» Με οριακή πλειοψηφία ΟΧΙ στο διάλογο με το υπ. Εσωτερικών το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. – Ο Δήμαρχος κ. Γ. Καπλάνης ψήφισε λευκό

Με οριακή πλειοψηφία ΟΧΙ στο διάλογο με το υπ. Εσωτερικών το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. – Ο Δήμαρχος κ. Γ. Καπλάνης ψήφισε λευκό

Να μη συνεχιστεί ο διάλογος με το Υπουργείο Εσωτερικών με το σκεπτικό ότι «το Νομοσχέδιο της Αυτοδιοίκησης δεν αποτελεί βάση για συζήτηση», αποφάσισε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δευτέρα 14 Μαΐου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής με ψήφους 8 έναντι 7.

Κατά του διαλόγου με το υπουργείο Εσωτερικών ψήφισαν:

η παράταξη «Αυτοδιοίκηση Πολιτών» (επικεφαλής ο κ. Νίκος Σαράντης, Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού) ο κ. Σωτ. Ντούρος, Δημ. Σύμβουλος Αχαρνών, οι Δήμαρχοι, Διον. Χατζηδάκης, (Παλ. Φαλήρου), Μιχ. Σταυριανουδάκης, (Δάφνης-Υμηττού), Γεωργ. Σωφρόνης, (Σαρωνικού), Παντ. Ξυριδάκης, (Φιλοθέης-Ψυχικού), ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κων/νος-Πολυχρόνης Τίγκας (Παπάγου-Χολαργού) και ο ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος, κ. Ανδρέας Βαρελάς (Δήμος Αθηναίων)

Υπέρ του διαλόγου ψήφισαν:

ο επικεφαλής της Παράταξης «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση για την Ανατροπή», Δήμαρχος Πεντέλης, κ. Δημ. Στεργίου-Καψάλης, η παράταξη «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία», (επικεφαλής ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης), ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, κ. Σίμος Ρούσσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Χρ. Κοκοτίνης (Ηλιούπολης), Χάρης Σταματάκης (Ζωγράφου) και η παράταξη «Νέα Αυτοδιοίκηση» (επικεφαλής, ο κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας/Ρέντη και πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α.) και ο κ. Γιώργος Κουτελάκης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νέας Σμύρνης.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γ. Καπλάνης ψήφισε λευκό, ενώ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παναγ. Τσουκαλάς, Νέας Ιωνίας (Λαϊκή Συσπείρωση) και ο κ. Ελευθέριος Μαγιάκης, Δήμος Αμαρουσίου, (Συντονισμός Αιρετών) κατέθεσαν δικές τους προτάσεις.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!